Integration

Integrer Meneto med Terapeut Booking

Med en integration til Meneto, får du redskaber til at holde styr på din økonomi. Med Meneto er der fokus på din bogføring, moms, skat og årsregnskabet, det er derfor din egen bogholder, revisor og regnskabs program i én samlet løsning.

Kalender funktion i Terapeut Booking
Meneto logo
Integration under udvikling

Under udvikling

Denne integration er ved at blive udviklet og vi vil meget gerne have din feedback. Hvis du er interesseret i denne integration så skriv gerne til os.

Kontakt os for at høre mere
Terapeut booking logo Integrationer mellem Terapeut Booking og funktioner og apps Meneto logo

Et alternativ til at holde styr på regnskabet med Billy eller E-conomic

I Terapeut Booking har vi på stående fod integrationer til Billy, Dinero og E-conomic som alle tre er regnskabsprogrammer der kan hjælpe dig i din hverdag. Funktionerne er automatiserede, så du ikke længere behøver at bekymre dig om at skifte programmer for at bogføre, fakturere eller kreditere. Dog er Meneto er et regnskabs program som er yderst efterspurgt. Systemet tager sig af hele din bogføring og al dit regnskab så du kan læne dig tilbage og have fokus på din klinik. I dette regnskabs program har du adgang til EAN-fakturering, automatiske rykkere, integrationer, abonnementsfakturering, tilbudsmodul, økonomisk overblik og meget mere.

Hvad kan Meneto med Terapeut Booking?

Meneto vil i Terapeut Booking muliggøre det for dig, at have et regnskabs program der gør din hverdag nemmere. Grunden til at Meneto er nemt at have med at gøre, er netop grundet alle de regnskabs funktioner der hører med. Du kan nemlig læne dig tilbage og holde din fokus på dine bookinger, imens at Meneto gør al' arbejdet for dig. Meneto har en abonnements funktion, hvor du kan fakturerer for abonnementer til dine klienter. Det kan være en rigtig god funktion, hvis du har med mange events at gøre. Hvor du dermed ønsker at dine klienter kan købe abonnement på dette - lidt ligesom klippekort som er til dine ydelser eller klippekort til events som jo så er til dine events.

Pia og Paulina, medarbejdere hos Terapeut Booking

Få Meneto til Terapeut booking.

Der eksisterer desværre ikke en direkte integration med Meneto endnu gennem Terapeut Booking. Er det noget du vil have gavn af? Skriv til os for at udtrykke dit behov for Meneto integrationen.

Tag kontakt til os, om et ønske til Meneto.

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close