Integration

Google Drev

Med Google drev integrationen gør du det meget nemmere at holde styr på din klinik. Del alle dine filer, få feedback, skab værdifuldt content og arbejd med resten af klinikken ved at dele jeres dokumenter i et sikkert miljø i gennem Google Drev.
Integrer din Terapeut Booking konto med Google drev og del dine dokumenter på en tjekket måde. Ved at digitalisere din klinik går der ikke rod i papirerne, og du vil altid kunne finde dine informationer, kvitteringer, filer og meget mere. Du kan også nu sende dem afsted uden at skulle e-maile frem og tilbage. Du kan blot dele adgangen med modtageren.

Kalender funktion i Terapeut Booking
Google Drev logo
Terapeut booking logo Integrationer mellem Terapeut Booking og funktioner og apps Google Drev logo

Sådan bruger du Google Drev med Terapeut Booking

Google Drev er Googles fil-synkroniseringsapp, der giver dig mulighed for at gemme alle dine filer online sammen med dine Google Docs-dokumenter og holde dem synkroniseret med alle dine enheder. Med andre ord hjælper Google Drev med at holde alle dine filer organiseret og opdateret. Mulighederne er uendelige! Send underretninger, opret og opdater dokumenter, og del filer uden at du egentlig behøver at åbne Google Drev.
En integration med Google Drev sørger for, at dine filer er lige der, hvor du har brug for dem, når du har brug for dem! På denne måde vil dine filer ikke blive væk, og du ved altid, at de befinder sig i Google drev. Vi har mange apps du kan aktivere for at optimere dit bookingsystem, undersøg alle dine mange muligheder i vores hjælpecenter.

Kom godt i gang med Google Drev

For at komme i gang med at integrere Google Drev til Terapeut Booking, skal du oprette forbindelse til Zapier-appen i vores system. Dette giver dig ikke kun mulighed for at oprette forbindelse til Google Drev, men også flere tusinde af andre apps. Ved at automatisere dit arbejde med Zapier vil du let og hurtigt kunne holde styr på din klinik, læs især om hvor mange muligheder du åbner for dig selv og din kliniks digitale orden.
Under menuen "Apps" i Terapeut Booking kan du oprette forbindelse til Zapier Du vil blive taget igennem en opsætningsguide, hvor du kan definere en såkaldt "trigger". En "trigger" er en handling i Terapeut Booking, som skaber et grundlag for en "action". En "action" er en handling der bliver udløst på baggrund af det, der er sket i Terapeut Booking. Du definerer både "trigger" og "action" og kan derigennem få et helt skræddersyet setup.

Zapier logo
Pia og Paulina, medarbejdere hos Terapeut Booking

Efterspørg en Google Drev applikation til Terapeut Booking

Vi har masser af relevant information på både vores blog og vores sociale medier, som du finder mere informationer på, når du bruger Terapeut Booking. Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, kan du altid kontakte vores support, der altid sidder klar på [email protected].

Skriv til os

Google Drev

Del alle dine filer, få feedback, skab værdifuldt content og arbejd med resten af klinikken ved at dele jeres dokumenter i et sikkert miljø i gennem Google Drev.

Sådan bruger du Google Drev med Terapeut Booking

<a href=”https://drive.google.com/drive/u/0/my-drive”>Google Drev</a> er Googles fil-synkroniseringsapp, der giver dig mulighed for at gemme alle dine filer online sammen med dine Google Docs-dokumenter og holde dem synkroniseret med alle dine enheder.
Med andre ord hjælper Google Drev med at holde alle dine filer organiseret og opdateret. Mulighederne er uendelige! Send underretninger, opret og opdater dokumenter, og del filer uden at du egentlig behøver at åbne Google Drev. En integration med Google Drev sørger for, at dine filer er lige der, hvor du har brug for dem, når du har brug for dem!

Kom godt i gang med Google Drev

For at komme i gang med at integrere Google Drev til Terapeut Booking, skal du oprette forbindelse til Zapier-appen i vores system. Dette giver dig ikke kun mulighed for at oprette forbindelse til Google Drev, men også flere tusinde af andre apps.
Under menuen “Apps” i Terapeut Booking kan du oprette forbindelse til
<a href=”https://terapeutbooking.dk/apps/zapier/”>Zapier</a>
Du vil blive taget igennem en opsætningsguide, hvor du kan definere en såkaldt “trigger”. En “trigger” er en handling i Terapeut Booking, som skaber et grundlag for en “action”. En “action” er en handling der bliver udløst på baggrund af det, der er sket i Terapeut Booking. Du definerer både “trigger” og “action” og kan derigennem få et helt skræddersyet setup.

Få en gratis konto lige her

Installer Zapier appen

Efterspørg en Google Drev applikation til Terapeut Booking

Vi har masser af relevant information på både vores blog og vores sociale medier, som du finder mere informationer på, når du bruger Terapeut Booking. Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, kan du altid kontakte vores kundeservice.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close