Integration

Google Analytics

Data kan være meget værd og det er det især når man driver en online booking. Med en integration til Google Analytics får du et værktøj som lader dig se resultaterne af din performance i din klinik.
Få et unikt indblik i hvordan du kan optimerer for at få flere bookings. Optimer din klinik ved at vide mere om, hvem der booker tider, og hvilke tider de booker. Ved at spore dine klienters adfærd på din online bookingside med Google Analytics kan du for eksempel se, hvor mange klienter klikker sig ind på din online booking, og du kan holde det op imod hvor mange, der faktisk ender med at booke en tid i din klinik.

Kalender funktion i Terapeut Booking
Google Analytics logo
Pia og Paulina, medarbejdere hos Terapeut Booking

Har du brug for mere hjælp?

Vores hjemmeside og blog er fyldt med artikler og hjælpende videoer til hvordan du kommer bedst fra start med Google Analytics og meget mere omkring alle andre funktioner i Terapeut Booking. Du kan også finde os på Facebook og se seneste nyheder fra teamet bag Terapeut Booking og nyeste funktioner.

Skriv til os

Google Analytics

Data kan være meget værd og det er det især når man driver med online booking. Med en integration til <a href=”https://analytics.google.com/analytics/web/provision/#/provision”>Google Analytics</a> får du et værktøj som lader dig se resultaterne af din performance. Få et unikt indblik i hvad du kan optimere for at få flere bookings.

Hvilken værdi giver Google Analytics for din klinik?

Med <a href=”https://terapeutbooking.dk/apps/google-analytics/”>Google Analytics</a> er det muligt at se din performance på din online booking. Du kan se den adfærd besøgere har på din bookingside, hvad de trykker på og hvor mange som besøger din online booking. Yderligere, inde i dine indstillinger for Google Analytics (indstillingssiden finder du i Terapeut Booking) kan du opsætte mål for hvilken performance du vil tracke på. Du kan vælge “gennemførte bookings”, “betalte bookings” eller fx “besøgte på siden”. Så skræddersyr du din opsætning.

Kom godt i gang med Terapeut Booking og Google Analytics

Du kan gå direkte til menuen “apps” i dit Terapeut Booking system og aktivere opsætningen. Her vælger du hvilken Google-konto du vil tilknytte til Terapeut Booking systemet. Når du har gjort det vil en indstillingsmenu gøres synlig til Google Analytics i dine generelle indstillinger i Terapeut Booking. Her kan du skræddersy opsætningen yderligere og definere hvilke mål du vil have mere information om.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close