Integration

Integrer FMK og Terapeut Booking

Hav altid styr på dine klienters recepter og andre oplysninger. Vær sikker helt på at dine klienters elektroniske recepter er fuldkommen opdateret, med Fælles Medicinkort, som er en løsning, hvor klienternes medicinoplysninger gemmes og indeholder oplysninger omkring udleverede receptpligtige lægemidler igennem de seneste to år.
Med en integration mellem Terapeut Booking og Fælles Medicinkort vil dine klienters recepter altid være 100% opdateret, og ingen oplysninger vil gå tabt.
I Fælles Medicinkort kan du som sundhedsprofessionel se oplysninger om borgerens medicin, når det er relevant i forbindelse med borgerens behandling. Du kan desuden registrere og ændre i oplysningerne. Med denne integration vil du nemt kunne holde styr på din klients medicinske oplysninger, på simpel og enkel vis.

Kalender funktion i Terapeut Booking
FMK Fælles Medicinkort logo
Integration under udvikling

Under udvikling

Denne integration er ved at blive udviklet, og vi vil meget gerne have din feedback. Hvis du er interesseret i denne integration så skriv gerne til os.

Kontakt os for at høre mere
Pia og Paulina, medarbejdere hos Terapeut Booking

Få FMK til Terapeut Booking

FMK er en integration vi har på vores tegnebræt. Det betyder der desværre ikke eksisterer en direkte integration med FMK endnu gennem Terapeut Booking. Er det noget du vil have gavn af? Skriv til os for at udtrykke dit behov for FMK integrationen.

Tag kontakt til os og giv et ønske til FMK
Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close