Integration

Dropbox

Del dine filer, få feedback, skab indhold og arbejd med resten af klinikken i et sikkert miljø

Sådan bruger du Dropbox med Terapeut Booking

Dropbox er en sky hvor filer og dokumenter som skal deles kan lægges op. Det kaldes ofte en "cloud storage" -tjeneste. Dropbox er en af de ældste og mest populære tjenester indenfor denne type, der bruges i dag, selvom der er mange alternativer, herunder Microsoft OneDrive, Box, Sync og Google Drive. Når du abonnerer på Dropbox, tildeles du en vis mængde lagerplads på en online-server, der kaldes "skyen". Efter installation af Dropbox-appen på din pc, mobilenhed eller begge dele, kopieres alle filer, du gemmer i din Dropbox lokalt, også til Dropbox-serveren.

Kom godt igang med Dropbox

For at komme i gang med at integrere Dropbox til Terapeut Booking, skal du oprette forbindelse til Zapier-appen i vores system. Dette giver dig ikke kun mulighed for at oprette forbindelse til Dropbox, men også flere tusinde af andre apps.

Efterspørg en Dropbox applikation til Terapeut Booking

Vi har masser af information på tværs af vores blog og sociale kanaler, som du finder mere informationer på, når du bruger Terapeut Booking. Alternativt, hvis du ikke kan finde det, du leder efter, kan du altid kontakte vores kundeservice.

Skriv til os