Integration

Dropbox

Dropbox er en lagerapplikation og service, som du kan bruge til alle mulige ting. Med Dropbox kan er det nemt og tilgængeligt at dele dine filer, få feedback, skabe indhold og arbejde sammen med resten af klinikken i et fuldkommen sikkert miljø. Integrer din Terapeut Booking med Dropbox og gør din kliniks liv meget nemmere. Dropbox er en del af Zapier integrationerne. Det er enormt smart at integrere din Terapeut Booking konto med Dropbox. Og i det hele taget, at udvide din Terapeut Booking med apps. Prøv det af engang, og se, om det er noget for dig.

Sådan bruger du Dropbox med Terapeut Booking

Dropbox er en sky hvor filer og dokumenter som skal deles kan lægges op. Det kaldes ofte en "cloud storage" -tjeneste. Dropbox er en af de ældste og mest populære tjenester indenfor denne type, der bruges i dag, selvom der er mange alternativer, herunder Microsoft OneDrive, Box, Sync og Google Drive. Når du abonnerer på Dropbox, tildeles du en vis mængde lagerplads på en online-server, der kaldes "skyen". Efter installation af Dropbox-appen på din pc, mobilenhed eller begge dele, kopieres alle filer, du gemmer i din Dropbox lokalt, også til Dropbox-serveren. Fokuser på det vigtigste arbejde imens Dropbox gør din hverdag nemmere. Det smarte ved Dropbox er netop, at du kan sætte alle dine filer i mapper og hvis du har behov for at dele nogle dokumenter med en kollega eller andre mennesker, så kan du dele en specifik mappe med denne person, uden at personen har adgang til alle dine andre dokumenter. På denne måde kan du sikre dig, at du har dine dokumenter de rigtige steder og kan dele lige de dokumenter du ønsker. Du undgår at e-maile frem og tilbage og har i stedet en tjekket måde at dele dine dokumenter på. Super smart!

Pia og Paulina, medarbejdere hos Terapeut Booking

Efterspørg en Dropbox applikation til Terapeut Booking

Vi har masser af information på tværs af vores blog og sociale kanaler, som du finder mere informationer på, når du bruger Terapeut Booking. Alternativt, hvis du ikke kan finde det, du leder efter, kan du altid kontakte vores kundeservice på [email protected]. Vi sidder klar til at hjælpe dig til hver en tid. Vi har også en masse super smart information i vores hjælpecenter.

Skriv til os

Dropbox

Del dine filer, få feedback, skab indhold og arbejd med resten af klinikken i et sikkert miljø

Sådan bruger du Dropbox med Terapeut Booking

<a href=”https://www.dropbox.com/”>Dropbox</a> er en sky hvor filer og dokumenter som skal deles kan lægges op. Det kaldes ofte en “cloud storage” -tjeneste. Dropbox er en af de ældste og mest populære tjenester indenfor denne type, der bruges i dag, selvom der er mange alternativer, herunder Microsoft OneDrive, Box, Sync og Google Drive. Når du abonnerer på Dropbox, tildeles du en vis mængde lagerplads på en online-server, der kaldes “skyen”. Efter installation af Dropbox-appen på din pc, mobilenhed eller begge dele, kopieres alle filer, du gemmer i din Dropbox lokalt, også til Dropbox-serveren.

Fokuser på det vigtigste arbejde. imens Dropbox gør din hverdag nemmere.
Det smarte ved Dropbox er netop, at du kan sætte alle dine filer i mapper og hvis du har behov for at dele nogle dokumenter med en kollega eller andre mennesker, så kan du dele en specifik mappe med denne person, uden at personen har adgang til alle dine andre dokumenter. På denne måde kan du sikre dig, at du har dine dokumenter de rigtige steder og kan dele lige de dokumenter du ønsker.

Kom godt i gang med Dropbox

For at komme i gang med at integrere Dropbox til Terapeut Booking. Dette gør du i menuen “apps” hvor du skal oprette forbindelse til Zapier-appen i vores system. Dette giver dig ikke kun mulighed for at oprette forbindelse til Dropbox, men også flere tusinde af andre apps.

Efterspørg en Dropbox applikation til Terapeut Booking

Vi har masser af information på tværs af vores blog og sociale kanaler, som du finder mere informationer på, når du bruger Terapeut Booking. Alternativt, hvis du ikke kan finde det, du leder efter, kan du altid kontakte vores kundeservice.

Skriv til os

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close