Integration

Integrer Dit Betalingssystem og Terapeut Booking

Dit Betalingssystem er en dansk IT-servicevirksomhed, der leverer kassesystemer. Dit Betalingssystem giver dig muligheden for at effektivisere og automatisere al fakturering i klinikken. Ved at aktivere integrationen under "Apps"-menuen, vil det nu blive muligt for dine klienter at betale direkte over en dankortterminal i din klinik. Når en faktura oprettes, så kan den betales med det samme og derefter vil fakturaen blive markeret som betalt i Terapeut Booking. Nemmere bliver det ikke.

Kalender funktion i Terapeut Booking
Dit betalings system logo
Terapeut booking logo Integrationer mellem Terapeut Booking og funktioner og apps Dit betalings system logo

Dit Betalingssystem effektiviserer online betaling

Det betyder at når du har behandlet en klient i din klinik og der efterfølgende skal betales, så vil du oprette en faktura i din TB. Når du opretter fakturaen vil den poppe op på betalingsterminalen, hvor klienten kan betale direkte. Når betalingen er sket, så vil fakturaen automatisk blive markeret som betalt på fakturaen i din TB. Integrationen gør det meget nemmere at holde styr på faktureringen. Den sørger for at fakturaerne markeres som betalt med det samme. Derefter skal du ikke tænke på mere, for det klarer systemet for dig. Du kan derfor med det samme fokusere på de ting der er vigtigst for dig. Dit Betalingssystem gør det meget nemmere at håndtere faktureringen uden at gå på kompromis med sikkerheden. Dit betalingssystem er for dig som vil tage i mod betalinger og det er findes allerede flere tusinde som gør online via EasyPay. Derudover har du også mulighed for fakturere dine ydelser nemt og sikkert gennem Terapeut Booking.

Hvad kan Dit Betalingssystem med Terapeut Booking?

Dit Betalingssystem gør det meget nemmere at håndtere faktureringen. Det betyder at du nu trygt kan lade dine klienter betale online og det er ikke bare nemt, men også super smart. Integrationen gør det nemmere for dig at drive din forretning, da al fakturering og betaling sker online uden at gå på kompromis med sikkerheden. Det hele vil poppe op på dankortmaskinen hurtigt og overskueligt. Hos Terapeut Booking er en af vores fornemste opgaver at gøre al administration nemmere for vores brugere. Derfor vil en integration med Dit Betalingssystem effektivere din forretning og gøre din hverdag nemmere på mange måder. Med en integration mellem Dit Betalingssystem og Terapeut Booking, har du mulighed for at effektivisere og få mere tid til det du brænder for. Dit Betalingssystem sikrer at al online betaling sker 100% sikkert og effektivt via en dankort terminal i klinikken.

Pia og Paulina, medarbejdere hos Terapeut Booking

Få Dit Betalingssystem til Terapeut Booking

Har du brug for hjælp til hvordan du kommer i gang med Dit Betalingssystem eller spørgsmål vedrørende integrationen, er du altid velkommen til at kontakte vores dygtige supportteam.

Kontakt os her

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close