Integration

Billy

Med en integration til Billy regnskab får du de redskaber der skal til for at holde styr på din økonomi. Vi sikrer at Billy altid har den seneste data, der oprettes i Terapeut Booking. Så du kan kan holde styr på din kliniks økonomiske data, uden ekstra arbejde på regnskabet. Sørg for at du kan fokusere på din egen klinik, ved at gøre dit regnskab og din økonomi overskuelig og lettere at færdiggøre. Med en integration med Billy vil dine fakturaer bliver overført direkte fra Terapeut Booking over til Billy.

Kalender funktion i Terapeut Booking
Billy logo blue background
Terapeut booking logo Integrationer mellem Terapeut Booking og funktioner og apps Billy logo blue background

Billy integrationen hjælper dig med administration

Når du opretter nye faktura, klienter eller ydelser i dit Terapeut Booking system henter Billy den data ind i systemet. Derfor sikrer Billy også at du er helt og aldeles opdateret i forhold til dit regnskab. Billy har derfra et hav af redskaber som kan hjælpe dig med håndtering af regnskabet. Terapeut Bookings integration med Billy sikrer, at du ikke behøver at gøre noget to gange. Hvor lyder det dejligt. Vi sikrer at det hele synkroniseres løbende og automatisk. På denne måde kan du nemt fokusere på din klinik, uden at skulle afbrydes af problemer i tallene.

Kom godt i gang med Terapeut Booking og Billy

Det lyder da som en nem og hurtig måde at opgradere din klinik på. Hvis det er noget der interesseret dig, må du hellere se og komme i gang! For at få adgang til Billy skal du først og fremmest sikre dig at du har en profil på Terapeut Booking. Du kan oprette dig helt gratis. Derudover skal du også have en konto inde hos Billy. Nu kan du gå til menuen "apps" i dit Terapeut Booking system eller opretter en konto lige her nedenfor. Derfra trykker du på "apps" menuen og finder Billy, trykker du "aktiver". Herfra tager det ikke mere end et par minutter at sætte integrationen op, så data automatisk overføres fra Terapeut Booking til Billy og du ikke længere skal bogføre to steder. Derfra kan du holde din fokus på dine bookinger og dine klienter, i stedet for at bruge flere timer på at bogføre og sætte dit regnskab op. Billy gør det nemlig automatisk for dig, så din hverdag bliver nemmere og mere overskuelig. Hvis du stadig er lidt i tvivl om, hvordan du integrerer din Terapeut Booking konto med Billy kan du også se en af vores super smarte videoguides. Vi sidder også altid klar i supporten til at besvare alle de spørgsmål du kunne have. Send os en e-mail på [email protected]

Flueben ikon
Pia og Paulina, medarbejdere hos Terapeut Booking

Har du brug for mere hjælp?

Du kan altid bruge vores blog eller de informationssider vi har på vores hjemmeside til at finde den information du har brug for. Du kan også skrive direkte til os og så vender vi hurtigt tilbage med en guide til hvordan du kommer bedst videre.

Skriv til os

Billy

Med en integration til <a href=”https://www.billy.dk/”>Billy regnskab</a> får du de redskaber der skal til for at holde styr på din økonomi. Vi sikrer at Billy altid har den seneste data, der oprettes i Terapeut Booking. Så du kan kan holde styr på din kliniks økonomiske data, uden ekstra arbejde på regnskabet.

Billy integrationen hjælper dig med administration

Når du opretter nye faktura, klienter eller ydelser i dit Terapeut Booking system henter <a href=”https://terapeutbooking.dk/apps/billy/”>Billy</a> den data ind i systemet. Derfor sikrer Billy også at du er opdateret i forhold til dit regnskab. Billy har derfra et hav af redskaber som kan hjælpe dig med håndtering af regnskabet. Du skal ikke gøre noget to gange. Vi sikrer at det hele synkroniseres løbende og automatisk.

Kom godt i gang med Terapeut Booking og Billy

For at få adgang til Billy, kan du gå til menuen “apps” i dit Terapeut Booking system eller opretter en konto lige her nedenfor. Derfra trykker du på “apps” menuen og finder Billy, trykker du “aktiver”. Herfra tager det ikke mere end et par minutter at sætte integrationen op, så data automatisk overføres fra Terapeut Booking til Billy og du ikke længere skal bogføre to steder. Derfra kan du holde din fokus på dine bookinger og dine klienter, i stedet for at bruge flere timer på at bogføre og sætte dit regnskab op. Billy gør det nemlig automatisk for dig, så din hverdag bliver nemmere og mere overskuelig.

Få en gratis konto i dag

Installer Billy lige her

Har du brug for mere hjælp?

Du kan altid bruge vores blog eller de informationssider vi har på vores hjemmeside til at finde den information du har brug for. Du kan også skrive direkte til os og så vender vi hurtigt tilbage med en guide til hvordan du kommer bedst videre.

 

 

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close