Opdateret: Sådan indsætter du din Online Booking formular på din hjemmeside

Camilla Hahn
01-11-2018
1 minutters læsetid

Så er vi klar med en opdateret version af vores hjælpeguide til at indsætte sin online booking på hjemmesiden.

I forbindelse med vores mange ? nye opdateringer af og tilføjelser til systemet har vi ændret lidt på design og placeringen af det link, som man skal bruge til at sætte ind på sin hjemmeside, for at linke til sin online booking side. Vi tænkte derfor at det var på sin plads at opdatere vores videoguides, så du nemt og hurtigt kan få sat det op.

 

I de tre videoer nedenfor gennemgår Johanne følgende tre muligheder:

  1. Opsætning af bookingformular som direkte link på hjemmesiden
  2. Opsætning af bookingformular som element på hjemmesiden
  3. Opsætning af bookingformular som pop-up på hjemmesiden

 

 

Online Booking formular som link på din hjemmeside

I videoen her viser Johanne, hvordan man kan indsætte et direkte link på hjemmesiden til sin online booking. Dvs. at når dine klienter er inde på din hjemmeside, så kan de trykke på linket her, og så bliver de sendt direkte til din online booking, hvor de kan booke en aftale hos dig.

 

Online Booking formular som element på din hjemmeside

I videoen her, viser Johanne hvordan man opsætter sin online booking formularen som element på hjemmesiden, dvs. at når dine klienter er inde på din hjemmeside, så vil de se booking formularen som en integreret del af din hjemmeside.

 

Online Booking formular som pop-up på din hjemmeside

I den sidste video her, viser Johanne, hvordan man opsætter online booking formularen som en pop-up, hvilket er en blanding af de to ovenstående videoer. Dvs. at dine klienter først ser et link på din hjemmeside, og når de så klikker på det, så kommer der en pop-up frem med din booking formular i stedet for, at booking formularen bliver åbnet i en ny fane.

 

Hvis denne lille serie af videoklip ikke er til hjælp, eller du har andre spørgsmål til systemet, så er du meget velkommen til at skrive til mine kollegaer og jeg for yderligere hjælp og vejledning på [email protected]. Vi sidder klar til at hjælpe. ?

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close