Sådan fjerner du CPR-nummer fra dine klienters fakturaer

Camilla Hahn
21-10-2019
1 minutters læsetid
En person der skriver på laptop

Det er en bekymring for mange behandlere, hvordan man skal håndtere klientdata. Især efter GDPR er trådt i kraft kan det være en jungle at finde rundt i de forskellige krav, der er til dig som dataansvarlig, og dette bliver ikke nemmere, når kravene varierer stærkt fra branche til branche. Dette betyder også, at en af vores opgaver som bookingsystem bliver at tilbyde funktioner, som på én gang kan sørge for at nogle terapeuter lever op til de strengeste GDPR krav, og på samme tid kan tilpasses, så andre behandlere også kan bruge systemet ud fra kravene til deres profession.

Et krav, som varierer meget fra branche til branche, er hvorvidt CPR-nummer er tilladt på de fakturaer, som sendes ud til dine klienter. Dette kan skabe problemer, fordi det eksempelvis er nødvendigt at have klientens CPR-nummer med ved indberetning til “danmark”, men det for mange ikke er tilladt, at have dette med på fakturaer. Til gengæld er der også mange andre, hvor CPR nummer skal optræde på fakturaen, hvis det er opgivet af klienten.

Tidligere har det ikke været muligt at fjerne CPR-numre fra fakturaer, som indberettes til “danmark”, idet det var et krav, at CPR-nummer skulle fremgå. Men det er heldigvis blevet ændret for nyligt, og det er derfor nu muligt selv at vælge, hvorvidt CPR-nummer skal stå på fakturaer i Terapeut Booking!

Det er super nemt at slå CPR-nummer til eller fra, og du kan gøre det så mange gange, du vil, uden at der går udu i fakturasystemet! 😀


Hvordan fjerner jeg CPR-nummer fra fakturaer?

  • Du går ind på din bruger under Indstillinger -> Faktura.
  • Her vælger du ‘Vis ikke CPR på fakturaer’ under overskriften ‘Andre indstillinger’. Her kan du trykke CPR til og fra på ‘knappen’.
Indstillinger for faktura


Så skulle du gerne være klar til at fjerne CPR-nummer fra dine fakturaer. Hvis du har nogen problemer med det må du endelig skrive ind til os på supporten – du kan finde os på [email protected] 😀

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close