Psykologens nye bedste ven - GDPR sikkert online system

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking kalendervisning

Psykologi favner bredt, så det er vigtigt at have tid til at sætte sig ind i klientens baggrund, og være forberedt. Du skal som psykolog have et overblik og en indsigt i din klients situation. Det kan være svært hvis dit hoved er tynget med stressende eksterne faktorer som administrationen af din klinik. Hos Terapeut Booking har vi lavet det perfekte system, der gør fakturaer, online tidsbestilling, journaler og indberetning til “danmark” til et enkelt klik. Så kan du give dig selv mere tid og overskud til de vigtige arbejdsprocesser. Arkivér og saml dine journaler krypteret i skyen, hold styr på fremtidige aftaler og gør det hele lidt nemmere for dine klienter. Når dine klienter selv kan booke online gør det deres proces nemmere i og med, at de ikke behøver at ringe frem og tilbage for at finde en tid der passer i kalenderen. Kom i gang gratis!

Triangle
Rohrschach pletter til brug i psykologisk behandling og diagnosticering

Simple og smarte funktioner

Vi har valgt at indrette vores system så du får dit helt eget app katalog at vælge fra. Så kan du skræddersy din platform præcis som du vil have den med en masse gratis apps og funktioner. Automatisér dele af din administration så du sidder med mere tid du kan bruge på dine klienter og at give den bedste service muligt.

Triangle

Giv dine klienter en god start

Som praktiserende psykolog er det vigtigt, at dine klienter føler sig tilpasse. Din opgave er at hjælpe dem igennem hvad som helst, og for nogle kan det måske virke stressende at skulle bestille tid, betale, tjekke faktura og huske på aftalen. Med et online bookingsystem bliver alt dette ordnet samme sted og på ganske kort tid, uden at opkald og eksterne betalinger skal foretages.

Komfortabelt sofaområde med tæppe og sidebord med plante
Triangle
Triangle

Jeg er virkelig godt tilfreds med bookingsystemet. Det er enkelt og let at finde ud af. Så snart kunderne har booket tid, får jeg en mail og bookingen vises i kalenderen på min iPhone. Og jeg kan selv flytte, slette og oprette nye aftaler – hurtigt og nemt. Det er let for både mine kunder og for mig. Når jeg har brug for hjælp, får jeg meget hurtigt svar tilbage fra Terapeutbookings kundeservice. Så stor ros til Terapeutbooking for et velfungerende system og god service :-)))


Portrætfoto af kvinde
Janne Andersen
Hypnotisør og hypnoterapeut
www.amazing-mind.dk

Et system egnet til både dig og din klient

Som klinikindehaver, ønsker man at bruge så lidt tid som muligt på overflødigt papirarbejde, fordi man helst vil sætte sin klient i centrum. Med onlinebooking, der samler alle dine vigtige dokumenter ét sted og automatisk udfører tidskrævende administrative hverdagsopgaver, kan du gøre dagen lidt nemmere for både dig og dine klienter. Vi har sørget for at dit online system er super brugervenligt, både fra dit perspektiv men naturligvis også fra din klients side af. Din klient kan nemt klikke ind på din personlige online booking side og med et par klik får de booket en tid ind i din kalender. I får begge tilsendt en bekræftelse på tiden, og klienten modtager en gratis SMS påmindelse klokken 12 dagen før jeres aftale.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close