Løft ikke en finger ved bogholderiet – integration til e-conomic

Oliver
07-03-2019
1 minutters læsetid

Det er ikke alle som har den luksus at have en revisor. Derfor kan det være en stor administrativ byrde at holde styr på alle faktura, kreditnotaer, klienter og ydelser. Hos Terapeut Booking tilbyder vi en stærk integration med e-conomic. Her vil alle klienter, ydelser og fremtidige faktura fra Terapeut Booking blive synkroniseret automatisk med e-conomic. Rul ned til bunden for at se en videoguide af hvordan du integrerer din e-conomic.


calculation invoices


Sæt at på autopilot med EasyPay

Med vores EasyPay– og e-conomic-app får du ikke kun synkroniseret dine faktura automatisk. Du får også fakturarene automatisk oprettet i Terapeut Booking når klienten betaler. Det er en kæmpe fordel, da du så ved at betalingen finder sted og du ikke skal gøre noget manuelt arbejde. Det hjælper dig som behandler til at bruge din tid meget mere effektivt.


Moms/ikke-moms

Når du opretter forbindelsen med e-conomic skal du matche dine ydelser og angive om de skal bogføres med eller uden moms. Denne data finder vi i dine ydelses-indstillinger. Vær derfor opmærksom på at dine indstillinger er opdateret og momsen er korrekt sat på ydelserne. Udover det, så tjek i din e-conomic om dine varegrupper 1 og 2 er oprettet. Det er dem vi taler sammen med og derfor er det vigtigt de eksisterer i dit e-conomic system. På denne måde sikre du dig den bedste start med vores integration til e-conomic.


Kom igang lynhurtigt

Du kan altid komme igang på Terapeut Booking meget hurtigt. Gå til vores hjemmeside terapeutbooking.dk og opret dig. Du kan frit teste vores produkt og hvis du har brug for nogen hjælp er det bare at skrive til os. Så lover vi dig at du kommer bedst muligt igang.


I videoen gennemgås:

  • Introduktionen
  • Match klienter og ydelser
  • Hvilke indstillinger gælder?
  • Faktura layout

    Følg med her på siden og få de seneste nyheder og guides til dit brug af Terapeut Booking.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close