Sådan bruger du automatiske SMS-påmindelser

Camilla Hahn
18-08-2015
1 minutters læsetid

Når du (forhåbentlig) en gang om året skal til tandlægetjek ligesom os herinde på Terapeut Booking, så plejer det at være meget rart at få en SMS fra ens tandlæge dagen inden. Det synes vi i i hvert fald, og derfor lavede vi SMS-påmindelser til Terapeut Booking, en funktion, vi gjorde helt gratis at bruge.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal bruge SMS-påmindelser, så følger her en nem guide til at opsætte, rette og automatisere SMS’erne til dine klienter før aftaletidspunktet.

Trin 1
Start med at logge ind på Terapeut Booking. Naviger til menupunktet ‘Indstillinger’ og herefter fanebladet ‘Kalender’. Du får nedenstående skærmbillede.

SMS påmindelser

SMS påmindelser

Trin 2
Scroll en smule ned, så du kommer til SMS-påmindelsesfeltet. I højre side ser du en redigeringsknap. Den vil få nedenstående pop-op vindue til at komme frem. Her kan du selv skrive den tekst, der skal bruges i SMS’erne. Der er forhåndsprogrammerede tags, som gør det nemt at opsætte en SMS-skabelon, der altid er retvisende for virkeligheden. Her kan du se hvilken tekst, jeg har valgt at bruge.

SMS påmindelser 2

SMS påmindelser 2

Trin 3
I Terapeut Booking skal vi nu have oprettet en ny klient med tilhørende telefonnummer. Det gør vi under menupunktet ‘Klienter’ og fanebladet ‘Tilføj klient’. Se nedenstående eksempel.

SMS påmindelser 3

SMS påmindelser 3

Trin 4
Tilbage til kalenderen skal vi så have oprettet en aftale med vores klient. Klik på ‘Opret aftale’ og herefter ‘Opret aftale med en klient’.

SMS påmindelser 4

SMS påmindelser 4

Trin 5
Det er vigtigt ved aftaleoprettelsen, at der sættes flueben i feltet ‘Send en SMS til klienten en dag før aftalen’. SMS’en bliver sendt dagen før aftalen klokken 12, uanset hvornår aftaletidspunktet falder på, dagen efter. Hvis du opretter en aftale efter klokken 12, der skal finde sted samme dag eller dagen efter, bliver der altså ikke sendt en SMS-påmindelse.

SMS påmindelser

SMS påmindelser

Trin 6
Sådan ser SMS’en ud når man får den på sin telefon. Her ses det på en Samsung Galaxy S5-telefon.

SMS påmindelser 6

SMS påmindelser 6

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close