Organiser dine klienters behandlingsforløb

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Organiser dine klienters behandlingsforløb


Terapeut Booking’s app “Behandlingsforløb” giver dig som behandler mulighed for at organisere dine klientaftaler i specifikke behandlingsforløb. Du kan nemt få et hurtigt overblik over, hvilke aftaler og journalnotater der tilhører hvilken medarbejder og behandlingsforløb. Appen er udviklet til at gøre arbejdet på klinikken endnu mere overskueligt!

  • Få hurtigt overblik over, hvor mange behandlinger der er til rådighed
  • Hold styr på vigtig information fra forsikringsselskaber
  • Saml alle fakturaerne for behandlingsforløbet

Hvad kan man med app'en Behandlingsforløb?

Appen er særligt nyttigt, hvis en klient har modtaget bevilling til at behandlingsforløb via en forsikring, eller hvis en klient modtager behandling for flere forskellige problemematikker eller af forskellige medarbejdere. Med denne app får du en forbedret visualisering og organisering over dine klienters behandlingsforløb.

Fakturering og journalsortering

Behandlingsforløb-appen integreres problemfrit med vores Kontakter og betalere-app. Dette betyder, at du kan tilknytte faste betalere til behandlingsforløb, hvilket forenkler faktureringsprocessen. Desuden kan du sortere dine journaler og udskrive dem i forbindelse med specifikke behandlingsforløb.

Behandlingsforløb

Eksempel: Forsikring dækker X antal aftaler

Lad os sige, at et forsikringsselskab dækker et bestemt antal aftaler for en klient. Indtil nu har det været behandlerens ansvar at holde styr på dette manuelt. Med Behandlingsforløb-appen bliver dette meget lettere, da systemet automatisk holder styr på antallet af tilgængelige behandlinger for klienten.

Behandlingsforløb

Opret et behandlingsforløb i dag!

Kom nemt i gang med Terapeut Booking! Opret en gratis konto i dag, hvorefter du nemt kan aktivere "behandlingsforløb" under "Apps", og så kan du komme i gang med at oprette dine klienters behandlingsforløb. Vi står klar til at hjælpe dig hvis du har nogen spørgsmål!

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close