Vær sikker på, at du ikke glemmer en besked i Sikre beskeder

Hvis du bruger vores Sikre beskeder-app, som gør det muligt at skrive frem og tilbage til dine klienter med en krypteret forbindelse, så har du måske prøvet engang i mellem, at du glemmer at svare på en besked. Det har jeg i hvert fald fået nogle emails om, kan være et problem ved brugen af Sikre beskeder. Det har jeg taget videre fra supporten til udviklingen, som fornyligt er kommet med nogle løsninger, som skal være med til at afhjælpe dette problem.

Dette kunne selvfølgelig ikke lade sig gøre uden feedbacken fra vores skønne brugere, så tusind tak til jer, der har skrevet ind omkring dette, så vi har kunnet arbejde på det! 😀


Nu kan du markere Sikre beskeder som ulæste

  • Normalt når du får en ny besked fra en klient kommer der et lille ikon op ved klientens navn i klientmenuen, så du kan se, at du har en ny besked.
  • Når du går ind og læser beskeden forsvinder ikonet, og problemet her kan være, at du så måske glemmer at svare, hvis du ikke svarer med det samme, fordi der ikke længere er et ikon, som minder dig om beskeden.
  • Derfor kan du nu i stedet markere beskeden som ulæst efter du har læst den, hvis du vil vente med at svare beskeden til senere – så er du sikker på, at du husker at svare.


Nu kan du sortere i dine klienter for at se dem med nyeste beskeder

  • Dette spiller også ind i, at du måske kan komme til at glemme, at svare på en besked: det kan være, at du glemmer hvilken klient, du sidst har skrevet sammen med.
  • Derfor kan du nu gå ind og sortere i dine klienter, for at se de klienter først, som senest har sendt dig en besked.

 


Ved at bruge disse funktioner sammen skulle du gerne kunne være sikker på, at du aldrig glemmer at svare en besked 😀

Hvis du har nogle spørgsmål til det, må du endelig skrive ind – så hjælper jeg dig videre!

Af Johanne Volkmann

Opret dig gratis på Terapeut Booking

Terapeut Booking klarer online bookings, SMS-påmindelser, journal og meget mere!

lock 100% krypteret kommunikation via SSL (RapidSSL)