Studiejob: Svensktalende Community Manager til Terapeut Booking

Sidste år lukkede vi dørene op for en god portion lande med vores internationale booking- og journalplatform Terapeut Booking. I Børsen dækkede historien her: Terapeut Booking i 9 andre lande end Danmark. I Sverige og alle andre lande end Danmark går vi under navnet Easypractice. Det vælter ind med brugere og vi har brug for en skarp svensktalende medarbejder 10-20 timer om ugen.

Se evt. det svenske site på www.easypractice.net/sv/

screenshot-website-tb

Vores website, www.terapeutbooking.dk

Terapeut Booking er en administrations- og bookingplatform til terapeuter og selvstændige behandlere, en såkaldt SaaS-virksomhed. Platformen bruges af mere end 7.000 terapeuter i 10 lande.  Du vil komme til at arbejde med et udsnit af nedenstående opgaver, afhængig af dine kvalifikationer;

  • Facebook marketing
  • AdWords marketing (Løbende optimering af kampagner i flere lande)
  • Content marketing (Udarbejdelse af artikler, infographics og opdateringer
  • Kontakt med terapeuter og “thought leaders” indenfor terapi i Europa
  • Support på e-mail
  • Community Management på Facebook

Vi forventer, at du læser f.eks. på CBS, ITU, RUC eller lignende. Det kan også være, at du går på et studie vi ikke kender til, men har den helt rigtige indstilling. I din hverdag vil du have løbende dialog og tæt samarbejde med Bo Møller og resten af vores marketing og kundeservice-team.

Du kan komme til at arbejde med mig, Bo Møller. Jeg lover at både jeg og de andre på teamet er flinke :-)

Du kan komme til at arbejde med mig, Bo Møller. Jeg lover at både jeg og de andre på teamet er flinke 🙂

Marketing hos Terapeut Booking

Vi fokuserer på data-drevet marketing og growth hacking. Konkret betyder det at vi lægger stor vægt på tal, statistik og data. Når vi markedsfører os i et nyt land brugere vi ikke så meget energi på markedsanalyser, men tester hellere markedet ved at starte test-kampagner op og lade data afgøre hvilken retning vi skal gå. Som marketing-medarbejder kan du enten arbejde med vores AdWords- og Facebook-marketing som er enormt data-drevet. Her kræver vi at du har forståelse for grundlæggende teknik og en god teknisk baggrund. Hvis du derimod har kvalifikationer i retningen af journalistik, interviews, blogging og networking vil du kunne arbejde med nogle af vores content-marketing og ambassadør-initiativer. Vi er åbne for begge retninger.

Send en ansøgning

Lyder ovenstående spændende?

Så send en ansøgning til mig, Bo Møller, på bo@terapeutbooking.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Af Bo Møller

Co-Founder

Opret dig gratis på Terapeut Booking

Terapeut Booking klarer online bookings, SMS-påmindelser, journal og meget mere!

lock 100% krypteret kommunikation via SSL (RapidSSL)