Studiejob: Kundeservice og digital content hos Terapeut Booking!

Camilla Hahn
17-06-2020
3 minutters læsetid
Terapeut Booking teamet på firmarejse

Hos Terapeut Booking søger vi en “all-in-one” marketing- og kundeservice-medarbejder.
Er du vild med kundesupport og salg? Kreativ? God til sprog? Har du teknisk flair? Så er det måske dig vi mangler på tværs af ovenstående opgaver.  Vi søger nemlig en ny kollega, der brænder for kommunikation, men som også har mod på at arbejde målrettet med online marketing og kan blive en del af et samlet kundeservice- og marketing team.

Vi har en akademisk/analytisk tilgang til marketing og kundeservice, med et stort fokus på hvordan vi bedst omsætter vores indsats til afkast. Det betyder, at alt marketing måles – og det er din rolle at bidrage til rentabiliteten af vores indsats. Herudover sætter vi stor værdi på god kundeservice og at skabe “den gode oplevelse” i dialogen med alle vores brugere.

Vi har brug for en dygtig studerende til at arbejde med følgende ved siden af sit studie.

 1. Kundeservice på E-mail
 2. Facebook Marketing
 3. Små, kreative opgaver, hvorfor erfaring med fx Photoshop eller Illustrator er et plus
 4. Content marketing (Blogposts, e-mails og opgaver relateret hertil)
 5. E-mail marketing og kampagner

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder en arbejdsplads med mulighed for at arbejde fra et inspirerende kontor på Amager såvel som remote – så der er tale om den perfekte studiestilling. Arbejd mellem forelæsninger, tidlig morgen eller om aftenen. Du bestemmer selv. Det, som er vigtigt for os, er, at du tjekker dine opgaver dagligt 1-1,5 timer om dagen alle ugens dage. Vi har vores kontor i København på Amager (24labs) med dygtige kollegaer og spændende udfordringer. Du bliver en del af det sprudlende danske iværksættermiljø og du får mulighed for at lære om marketing med fokus på vækst og økonomi hos en virksomhed, hvor marketing sætter dagsordenen.

Hvad forventer vi af dig?

Vi ser gerne, at du læser på en uddannelse indenfor marketing eller kommunikation – men det kan også være, at du bare brænder for effektiv kommunikation, som skaber resultater. Det er ikke nødvendigt, at du har kendskab til hverken kommunikations- eller marketingteori, men det vil være en fordel. Det vil også være en fordel, hvis du har en flair for at danne dig overblik og arbejde ud fra parametre som lifetime value, churn m.m.. Herudover kunne vi godt tænke os, at du kan finde rundt i Photoshop, Illustrator eller et andet værktøj, hvor du kan udarbejde lækre annoncer og billedmateriale. Desuden forventer vi, at du er pligtopfyldende og ansvarsbevidst, idet vi tilbyder et studiejob, hvor du får mulighed for at have et unikt ansvar for indholdet på vores hjemmeside og Facebook, samt for vores kundetilfredshed, hvilket er kernen i vores arbejde. 

Vi forestiller os du har følgende kompetencer

 1. Flair for kundekommunikation- og salg
 2. Detaljeorienteret og ansvarsbevidst
 3. God til teknik
 4. Kan danne sig overblik i tal, og har mod på at arbejde i  Excel eller Google Spreadsheets
 5. Kreativ (du skal hjælpe med at  udarbejde reklame-kampagner på Facebook og lign.)
 6. Velformuleret på dansk og engelsk. Svensk eller norsk er et stort plus, men hvis du har andre sprog hører vi gerne hvilke.
 7. Evt. erfaring med Facebook Ads eller Google Ads.

Arbejdet vil være mellem 10 og 15 timer pr. uge til en konkurrencedygtig studiejob-løn. 

Ansøgning

Hvis du er interesseret i jobbet kan du søge det på [email protected] Send en e-mail med CV samt en beskrivelse af hvorfor, vi skal ansætte dig. Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close