Samarbejde med praktiserende akupunktører

09-12-2020
3 minutters læsetid

Terapeut Booking er et system, som på en nem og sikker måde, hjælper dig gennem alt det administrative arbejde, som du sidder med som akupunktør. Og vi har en helt speciel deal til jer der er medlem af PA. Det vil vi dele med dig nede i bunden af dette post.

Vi kan nemlig hjælpe dig med blandt andet indberetning til Sygeforsikring “danmark”, journaler, online booking og online betaling og hvad du ellers har brug for i din akupunktur-biks.

Det administrative arbejde bliver løst på den mest effektive måde, for at sikre den bedste oplevelse for både dig og din klient. Med et Online Booking system, som gør at du sætter dine åbningstider op, ligesom det passer dig. Derfra kan dine klienter booke sig ind direkte i din kalender og får du automatisk besked omkring nye bookinger og klienter. Det samme gør din klient. Helt gratis!

Når en klient booker sig ind hos dig, kan du vælge om der skal betales inden aftalen bookes, eller efter aftalen.

Fordele for dine klienter 

  • Nem mulighed for selv at vælge hvornår de vil booke sig ind hos dig, som klient.
  • Mulighed for sms påmindelser, så dine klienter aldrig glemmer en aftale.
  • Direkte betaling for behandlinger gennem Online booking.
  • Mulighed for ratebetaling.
  • Ventelister – der giver dine klienter muligheden for at skrive sig op på dage, som er fuldt booket.
  • Facebook login for dine klienter, som sikrer en nemmere login metode for dine klienter.

I Terapeut Booking, er der et hav af funktioner og apps, som gør det nemmere for dig at sætte systemet op til netop dine ønsker, for at gøre det nemmere for dine klienter at booke behandlinger hos dig.

Værktøjer til at gøre din hverdag nemmere:

For at hjælpe dig, med alt det administrative i hverdagen, har vi udarbejdet en masse værktøjer som gør det nemmere for dig, at bruge mere tid på dine klienter og på deres behandlinger. Ovenfor er der bare en lille del af hvilke værktøjer vi kan tilbyde dig i dit Online Booking system

Hvis du sidder med spørgsmål omkring systemet eller noget helt andet, så er du altid velkommen til at skrive ind til os på [email protected] 

 

Nu til vores specielle deal for dig som medlem hos Praktiserende Akupunktører.

Hvis du ikke har et abonnement hos os endnu kan du oprette en bruger og skrive til os på [email protected], at du kommer fra PA. Så deler vi en unik rabatkode med dig som giver dig 2 gratis måneder i din opstart.

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close