Sælg dine produkter i Terapeut Booking

Hey allesammen!

Mens solen endelig er kigget frem igen vil jeg i denne blogpost vise hvordan man kan sælge sine produkter i Terapeut Booking uden at skulle oprette dem i ydelserne og derfor ikke risikerer at få rod i kalenderen. 😀

 

Lad os sige jeg lige har haft Christian til massage i klinikken. Denne tilføjer jeg fakturaen, men han vil yderligere købe to af mine produkter. Disse kan jeg faktisk tilføje på en ny ordre linje uden at skulle binde det til en ydelse. Jeg kan herfra og selv indtaste prisen og antallet af produktet.

 

På denne måde kan man nemt smide produkterne man sælger med i “behandlingen”.

 

 

 

I må alle have en lækker sommer – og husk at I altid er velkomne til at skrive til mig på oliver@terapeutbooking.dk 😉

Af Oliver Lindebod

Head of Community Management

Opret dig gratis på Terapeut Booking

Terapeut Booking klarer online bookings, SMS-påmindelser, journal og meget mere!

lock 100% krypteret kommunikation via SSL (RapidSSL)