Sådan sletter du lukketider i din Online Booking kalender

Terapeut Booking er altid i udvikling, og derfor har systemet også ændret udseende løbende igennem årene. Dette er noget, der især kan ses, hvis du scroller engang ned igennem bloggen her, og kigger på vores tidligere blogposts med introduktionsvideoer eller billeder fra systemet.

 

Det, at systemet bliver opdateret ofte med nye funktioner, men også med nye tilpasninger til systemets udseende, gør også, at det måske kan blive sværere at følge instruktionsvideoer, som er nogle år gamle, da systemet dengang ikke er identisk med, hvordan systemet ser ud nu.

 

Det har især været tilfældet med vores forskellige guides til, hvordan du kan fjerne lukketider, du har oprettet i kalenderen. Derfor kommer her en lille guide til, hvordan du kan slette den ‘Luk for Online Booking’ du har oprettet i din kalender i systemet, sådan som det ser ud nu.

 

 


Sådan sletter du en lukketid, du har oprettet i din Online Booking:

  • Du starter med at gå ind under kalendermenuen i din bruger, så du kan se hele din kalender. Herinde vil en lukketid være en skravering i kalenderen, i det tidsrum, du har valgt at holde lukket.
  • Øverst i kalenderen vil du se en knap, der hedder ‘Rediger lukketider’. Denne trykker du på.

 

 

 

  • Når du trykker på ‘Rediger lukketider’, vil dine lukketider i stedet blive synlige i kalenderen ligesom en aftale.

 

 

 

  • Hvis du trykker på lukketiden, som nu vises som en aftale i din kalender, kan du vælge ‘Rediger aftale’ for at redigere lukketiden.

 

 

  • Her vælger du bare ‘Slet’ for at slette lukketiden i din online booking.

 


Og så er det egentlig bare det – nu ved du, hvordan du sletter lukketider i din online booking!

 

Hvis du har nogle spørgsmål til det, eller bare systemet generelt, så må du endelig skrive ind på kontakt@terapeutbooking.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig! 😀

Af Johanne Volkmann

Opret dig gratis på Terapeut Booking

Terapeut Booking klarer online bookings, SMS-påmindelser, journal og meget mere!

lock 100% krypteret kommunikation via SSL (RapidSSL)