Sådan kan du køre en digital praksis med Terapeut Booking

19-04-2020
3 minutters læsetid

I denne mærkelige coronatid er vi alle nødt til at omlægge vores hverdag drastisk for at beskytte os selv og resten af samfundet. Selvom mange små klinikker nu står til at kunne åbne op igen den 20. april, så har krisen lært os, at det er vigtigt at store dele af din forretning kan foregå online.

Det kan være uoverskueligt og frustrerende, og de følelser har vi fuld forståelse for her i Terapeut Booking – vi kender dem nemlig fra os selv. Men heldigvis er der hjælp at hente, hvis du gerne vil have muligheden for at blive ved med at arbejde som terapeut, selv hvis du skal distancere dig selv fysisk fra dine klienter!

 

 

Vi har altid haft en mission hos Terapeut Booking om at levere kvalitetsløsninger til digitalisering af din forretning, og vi føler at dette mål er ekstremt relevant i dag. Vi har over en årrække udviklet forskellige funktioner, der hjælper dig med at digitalisere din forretning, men måske kan det alligevel være lidt uoverskueligt hvilke funktioner du præcis skal have fat i, for at få din virksomhed til at fungere uden fysisk fremmøde.

 

Derfor vil jeg i dette blogindlæg fremhæve sammensætningen af nogle af vores kernefunktioner, som kan hjælpe dig med altid at kunne holde din virksomhed kørende digitalt.


Videomøder

Hvis du endnu ikke har hørt om Terapeut Bookings ‘Videomøder‘-app, så kan jeg godt forstå det, for den er nemlig helt ny. Dette er en udgivelse, som vores udvikling arbejdede benhårdt på at udvikle på kort tid, så vores kunder kunne have mulighed for at fortsætte deres arbejde henover videochat.

Sikre beskeder

Med vores Sikre beskeder-app kan du sende krypterede beskeder frem og tilbage til dine klienter. Det betyder, at du kan tilbyde dine klienter, at de altid kan chatte med dig, selv hvis de ikke kan komme til at få en fysisk session – og dette er på en tryg og 100% GDPR sikret måde.

Online Booking

Gør det nemt for dine klienter at booke en tid hos dig, mens de sidder derhjemme i deres egen sofa. Du kan tilpasse beskrivelse og logo på din online booking side, så dine klienter bliver mødt med en personlig bookingside, som passer til din virksomhed. Ligesom hvis de mødte op i klinikken selv.

Fakturering og onlinebetaling

Med Terapeut Bookings fakturering- og regnskabsmodul er det nemt at holde regnskab, og sende fakturaer ud online. Med vores egen betalingsløsning, EasyPay, kan dine klienter nemt betale online. Ingen behov for kontanter.

Journalisering

Når du er færdig med at snakke med dine klienter over besked eller Videomøde kan du passende skrive journal efter sessionen i Terapeut Booking. Vi opbevarer alle klientdata sikkert og 100% i overensstemmelse med GDPR.

 


Hvis du har brug for hjælp til at komme igang med at gøre din virksomhed digital, så må du endelig skrive på [email protected] Vi er klar til at hjælpe dig! 😀

 

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close