Sådan downloader du filer fra Terapeut Booking

Maja
27-03-2019
2 minutters læsetid

Hej alle sammen 🤗

Så er vi tilbage med enndu en nye guide på bloggen. I denne omgang handler det om eksport af forskellige filer fra systemet. Det kan for eksempel være, at du mangler en en samlet fin med alle dine journaler. Det kan du nemt hente via systemet, og jeg vil vise jer nedefor, hvordan I hurtigt kan gøre det.

 

Først starter du med at klikke på “Indstillinger” i menune i toppen og derefter på “Import/Eksport”.

 

Til højre på siden vælger du “Journaler” som eksport typen og klikker på eksport knappen.

Når eksporten er klar, klikker du på den grønne “Download” knap for at hente filen.

Når du har hentet filen ned på din computer, åbener du den downloaded zip fil. Normalt på en mac, opretter den en ny mappe med et udtræk af filen som vist på billedet her.

Hvis du klikker på mappen her skulle du gerne kunne se en samlet PDF fil med alle klientjournalerne. 🙂

Skulle du nu stå, og mangle en samlet fil med alle dine klienter frem for dine journaler, så er det oppe i step 2, at du her i drop down menuen kan vælge, hvilken type data du står og mangler.

I eksemplet her, har jeg tidligere bestilt en fil med min klientdata, som står til at være udløbet. Hver download udløber efter 24 timer.

For at jeg kan bestille en ny fil med odateret klientdata, vil jeg lige skulle gå ind, og slette den gamle download. Det gør man ved at klikke på det løde felt med skraldespanden, og så vil jeg nu kunne bestille en ny fil med opdateret klientdata.

Smart ikke? 😉

Jeg håber denne lille guidegiver et bedre overblik over, hvordan vores eksport og downloade funktion af data fra systemet fungerer. Ellers er I selvfølgelig altid velkomne til at sende os en mail på [email protected], så skal vi nok guide jer videre.

 

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close