Praktik: Brænder du for online marketing, growth hacking og kommunikation? Så kom i praktik hos Terapeut Booking!

Bo Møller
27-06-2016
2 minutters læsetid
Digitalisering i form af graf

For nyligt åbnede Terapeut Booking i 9 andre lande end Danmark under vores internationale navn, EasyPractice. Det vælter ind med brugere og vi tilbyder nu mulighed for at én marketing-praktikant kan komme ombord på holdet i 4 måneders prakitk.

Vi forestiller os, at du læser f.eks. på KEA, CPH Business eller lignende. Det kan også være, at du har mulighed for at tage et praktikophold via dit studie på f.eks. CBS el.l.

screenshot-website-tb

Vores website, www.terapeutbooking.dk

Terapeut Booking er en administrations- og bookingplatform til terapeuter og selvstændige behandlere, en såkaldt SaaS-virksomhed. Platformen bruges af mere end 6.500 terapeuter i 10 lande.  Du vil komme til at arbejde med et udsnit af nedenstående opgaver, afhængig af dine kvalifikationer;

  • Facebook marketing
  • AdWords marketing (Løbende optimering af kampagner i flere lande)
  • Content marketing (Udarbejdelse af artikler, infographics og opdateringer
  • Interviews med dygtige terapeuter og behandlere, med henblik på udarbejdelse af spændende artikler til vores brugere.
  • Kontakt med terapeuter og “thought leaders” indenfor terapi i Europa
  • Support på e-mail
  • Community Management på Facebook

Du kommer til at arbejde tæt sammen med hhv. Jesper (ham med det store skæg), Olga (Hende med det mørke hår) og Bo (det er mig der har selfie-armen på billedet nedenunder). Se vores danske facebook-side for lidt eksempler på noget af det kommunikation vi arbejder med; https://www.facebook.com/terapeutonline.

Team TB

Team TB… og du kan komme til at arbejde sammen med os. Ser vi ikke søde ud?

Marketing hos Terapeut Booking

Vi fokuserer på data-drevet marketing og growth hacking. Konkret betyder det at vi lægger stor vægt på tal, statistik og data. Når vi markedsfører os i et nyt land brugere vi ikke så meget energi på markedsanalyser, men tester hellere markedet ved at starte test-kampagner op og lade data afgøre hvilken retning vi skal gå. Som marketing-praktikant kan du enten arbejde med vores AdWords- og Facebook-marketing som er enormt data-drevet. Her kræver vi at du har forståelse for grundlæggende teknik og en god teknisk baggrund. Hvis du derimod har kvalifikationer i retningen af journalistik, interviews, blogging og networking vil du kunne arbejde med nogle af vores content-marketing og ambassadør-initiativer. Vi er åbne for begge retninger.

Send en ansøgning

Lyder ovenstående spændende?

Så send en ansøgning til mig, Bo Møller, på [email protected], senest 8/9-16.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Denne blogpost er skrevet af Bo Møller som er medejer af Terapeut Booking og har arbejdet med IT og software i mange år hos bl.a. Århus Universitet, digitalbureauet Twentyfour (Tidl. HTML24), Eatie og restaurant-systemet resOS.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close