Praktik i markedsføring og kommunikation

Oliver
02-01-2019
2 minutters læsetid

Terapeut Booking er den største platform for terapeuter og private klinikker i Danmark. Vi er nu et team på 10 som er med til at bygge og videreudvikle vores system. Vi er meget passionerede omkring produktudvikling, marketing, forretningsstrategi og helt fantastisk service. Vi vil meget gerne have dig ombord hvis du vil starte en karriere med online marketing og forretningsudvikling.


Det vi laver i Terapeut Booking

Hos Terapeut Booking er vi meget stolte af at være den største platform for terapeuter og klinikker i Danmark. Vi levere det bedste administrative produkt som hjælper vores brugere med at håndtere aftaler, journalisering og meget meget mere i deres private praksis. På nuværende tidspunkt håndtere vi dette for tusindvis af klinikker, mens vi er 10 mand i teamet. Vi synes det er helt fantastisk og du tænker sikkert hvordan det overhovedet er muligt, men jeg vil ikke afsløre det hele endnu 🙂

Vores platform er spredt ud over mere end 10 lande, men vores kontor er i København hos 24labs (www.24labs.dk). Det er herfra du vil gennemføre din praktik.

Vi er meget dedikerede og har høje forventninger til os selv og hinanden for at fortsætte med at udvikle det bedste system i verden til terapeuter og klinikker. Vi forventer at du spiller en aktiv rolle i at vise os vejen til toppen – er du frisk på det?

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du studerer kommunikation, marketing eller forretningsudvikling eller noget andet i disse områder.

I din praktik hos os forventer vi, at du spiller en central rolle på vores rejse. Det betyder at tage ansvar for planlægning og udførelse, så holdet scorer et mål og får resultater. Vi er stærkt fokuseret på kundeservice, online marketing, indhold og en struktureret tilgang til analyse af vores marked, og vi inviterer 2 praktikanter til at komme med på holdet. Du arbejder direkte med vores chef for teamet, og du vil beskæftiges med rigtige opgaver for vores kunder og brugere.

Det er vigtigt, at du er sikker på dine skrivefærdigheder på engelsk, norsk, svensk eller dansk, da vi primært kommunikerer skriftligt. Hvis du er sikker på flere af dem, der er endnu bedre 😉

Hvad vi kan tilbyde dig

Vores praktikophold består af 3-6 måneder på heltid fra 9:00 til 17:00. Vi tager praktikophold ekstremt seriøst, da de er vores primære platform for rekruttering. Dette betyder også, at vi forventer at du overvejer at forfølge en karriere inden for markedsføring eller kommunikation efter at have gennemført din praktikplads med os. Så du skal ikke bekymre dig om at brygge kaffe til nogen – undtagen dig selv 😉

Ved at være et mindre team har vi mulighed for at hjælpe og arbejde intensivt sammen. Dette skaber et miljø for læring og hvem ved, hvor praktikpladsen vil tage dig?

Som praktikant hos Terapeut Booking kan du forvente at arbejde med

  • Kundeservice
  • E-mail marketing
  • Facebook Marketing
  • Analyse af markeder
  • Vores hjemmesider

Hvordan ansøger du?

Hvis du finder det herover interessant, så send os et par ord om dig selv og hvorfor du synes du er den bedste praktikant for os. Vi forventer også, at dit CV vedhæftes. Dette kan sendes til [email protected]

Vi ser frem til at høre fra dig! 🙂

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close