Persondataforordning i Terapeut Booking

24-05-2017
2 minutters læsetid

Opdateret: Vi har udgivet en side om persondataforordningen på terapeutbooking.dk/persondataforordning. Dér kan du læse alt om hvordan du skal forholde dig til den nye persondataforordning.


Hej alle sammen!

Som mange af jer sikkert allerede ved, så har EUs politikere vedtaget en ny persondataforordning, som træder i kraft d. 25. maj 2018. Vi har i den forbindelse modtaget flere henvendelser fra vores fantastiske brugere, som spørger ind til vores forberedelser i forbindelse med dette.

Ifølge datatilsynets hjemmeside, så omfatter den nye persondatalov, hvornår og hvordan personoplysninger kan behandles.

Vi vil selvfølgelig sørge for, at vi lever op til de nye krav inden maj 2018.

For lige at nævne kort, hvilke ændringer, vi kommer til at tilføje så indebærer det blandt andet, at vi skal kunne spore, hvem der har haft adgang til en journal og hvornår den er blevet læst. Formålet med dette er, at give den registrerede indsigt i de oplysninger, som bliver oprettet om den registrerede samt retten til at slette eller ændre i ukorrekte oplysninger.    

Send mig endelig en mail på [email protected], hvis du har nogle spørgsmål om persondataloven, så skal jeg nok hjælpe dig.

Ha’ en rigtig dejlig Kristi Himmelfartsferie!

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close