Udviklere og Partnere hos Terapeut Booking
For at skabe det bedst mulige produkt. har vi teamet op med nogle rigtig dygtige virksomheder. De er med til at gøre Terapeut Booking endnu bedre! Vi er en lille virksomhed og vokser hurtigt, så hvis du vil være med til en succes kontakt os.
Få en smart integration til Billy og få synkroniseret dine faktura, ydelser og klienter automatisk og sikkert. Det bliver ikke nemmere at holde overblikket på forretningen.
Nemt regnskab med Dinero - perfekt til dig, der er ny i regnskabets disciplin. Det giver ro i maven og tid til det sjove - dine klienter

e-conomic er et af Nordens største online regnskabsprogrammer til fakturering, moms og bogføring. Du kan også arbejde på farten, styre dine projekter, og så er det hele i 'skyen'. Nemt og sikkert!
Med vores allesammens "danmark" kan du nemt, hurtigt og automatisk indberette dine behandlinger, og få udbetalt tilskud til både dig og dine klienter. Og det hele er digitalt - uden papirbøvl og frimærker!
Bliv partner hos Terapeut Booking

Har du et fantastisk produkt, som ville være oplagt at integrere til Terapeut Booking, eller er I en brancheforening, der kan se medlemsfordele i et samarbejde med os? Måske har du en skole, hvor du gerne vil kunne tilbyde dine elever Danmarks stærkeste administrationsværktøj til undervisningen? Så skriv til os, og lad os snakke om mulighederne for at arbejde sammen, og skabe noget spændende.

Skriv til Bo »