Opdatering: Gennemgang af eventfunktionen i Terapeut Booking

31-10-2018
2 minutters læsetid

Hej alle sammen! 🤗

Vi her hos Terapeut Booking arbejder løbende på at udvikle nye funktioner samt opdatere eksisterende funktioner med nye features, som gør jeres hverdag nemmere. Vi har modtaget flere henvendelser angående muligheden for at kunne oprettet et event over flere dage. Det har tidligere ikke været muligt, MEN vores dygtigere udviklere har nu gjort det muligt, at oprette events over flere dage f.eks. hvis du tilbyder kursus eller workshops henover en weekend.

 

Oprettelse af event over flere dag

Eftersom denne funktion er den nyeste i rækken under eventoprettelse, tænkte jeg, at jeg lige ville tilføje en lille billede guide til jer, som allerede kender eventfunktionen.

Hvis du hopper ind på kalenderoversigen og oprettet et nye event, så kommer der her en boks frem, som vist på billedet nedenfor, hvor du kan angive start og sluttidspunkt for eventet. Her har du så mulighed for at taste en anden dato ind, og på den måde oprette et event over flere dage. Når dine klienter tilmelder sig eventet, vil de automatisk blive registeret under alle dag.

 

I næste step kan man tilføje antal pladser på eventet samt opsætte online betaling via EasyPay og indberetning til Sygeforsikringen danmark. (I videoen nedenfor gennemgår jeg disse step mere grundigt).

 

Ny eller gammel på Terapeut Booking? – Videoguide til oprettelse af events

Måske har du allerede set tilføjelsen og er i fuld gang med at bruge den. Måske er du helt ny på Terapeut Booking, og har endnu ikke prøvet kræfter af med eventfunktionen. Uanset hvad, så har vi lavet en lille videoguide, som guider jer igennem:

  • Oprettelse af events med tilmelding og betaling
  • Oprettelse af events over flere dage.
  • Gentagelse af events dagligt, ugentligt eller månedligt.
  • Oversigt og redigering af allerede oprettet events.

 

Klik jer ind på videoen her og se med. 😄👇

 

Jeg håber denne lille guide har givet en bedre forståelse for, hvordan eventfunktionen fungerer. Skulle du have nogle spørgsmål til oprettelsen eller andre spørgsmål til systemet, så send mig en mail på [email protected]. Så skal jeg nok hjælpe dig. 😊

 

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close