Mød vores Lead Developer

Jesper Jarlskov er hans navn og Jesper har skrevet en artikel på LinkedIn. Den har jeg fået til opgave at lave et indlæg om her på bloggen.

 

Det første jeg gjorde var at læse artiklen og det gik hurtig op for mig hvorfor jeg ikke sidder i hans afdeling her på kontoret. Det slog mig, at jeg ikke forstår særlig meget af al denne teknik der ligger bag meget af det Terapeut Booking kan.

 

Derfor er denne blogpost også et klap på skulderen til Jesper!

 

Det er sådan, at jeg sidder i en marketing afdeling hvor opgaven hurtigt kan være kundesupport eller at markedsføre en ny feature. Så er det ikke altid man ved hvad der foregår inde bag ved. Det er her Jesper hører til og spiller en stor rolle. Han sørger for alt virker og ser godt ud, mens jeg viser det frem og modtager den stående applaus fra vores brugere. (Som jeg selvfølgelig giver videre til resten af teamet 🙂 )

 

Så jeg vil give et stort tak til Jesper for hans gode arbejde og kæmpe hjælp til at udvikle løsninger til alle vores brugere! .. Og i øvrigt en flot artikel 😉

 

// Oliver, Terapeut Booking

 

Af Oliver Lindebod

Head of Community Management

Opret dig gratis på Terapeut Booking

Terapeut Booking klarer online bookings, SMS-påmindelser, journal og meget mere!

lock 100% krypteret kommunikation via SSL (RapidSSL)