Kundehistorie

Mange års erfaring inden for mental coaching og vejledning samt journalføring

Robert Andersson portræt
"Vi valgte Terapeut Booking med det samme efter at have prøvet adskillige andre journalføringssystemer. Vi havde en solid og stor erfaring med journalføring og var omhyggelige med at finde et system, der levede op til både sikkerhed og enkelhed."
Antal stjerner

Virsomheden Vertikal Utveckling huser både terapeuter, afhængighedskonsulenter og mentale coaches der alle stræber efter, at hjælpe enkeltpersoner, grupper og virksomheder med spørgsmål vedrørende alkohol, stoffer og medarbejderudvikling. Hovedfokus hos Vertikal Utveckling er at tilbyde ydelser såsom uddannelse, vejledning, terapi og støtteprogrammer. Her er mødet med andre mennesker i centrum, uanset om det finder sted individuelt eller i en større gruppe. Virksomheden havde en solid og stor erfaring med journalføring fra tidligere og var derfor ekstra omhyggelige med at finde et bedre system, der levede op til både sikkerhed og enkelhed.

Et sikkert og enkelt journalføringssystem

Hos Vertikal Utveckling er mødet med andre mennesker i centrum, uanset om det finder sted individuelt eller i en gruppe. Virksomheden har en stor erfaring med at støtte enkeltpersoner og grupper i forandringsprocesser. Arbejdet med mange klienter involverer derfor en masse journalføring, der både tager ekstra tid og energi fra det egentlige arbejde.

Det vigtigste for Robert har derfor været, at finde et journalføringssystem der både var sikkert og effektivt, og efter at have testet flere forskellige systemer valgte han Terapeut Booking, som han i dag er super tilfreds med.

bogreol stole i et terapeutisk rum de to ledere står på en scene et foredrag lokale

Videomøder gør det nemt at have kontakt uanset hvor du befinder dig

Vertikal Utveckling fremhæver appen Videomøder, der kan bruges til at opretholde kontakten.
Virksomheden findes på nuværende tidspunkt i hele 5 byer i Sverige, hvilket kan gøre det udfordrende at administrere og det er lige netop derfor at Vertikal Utveckling sætter stor pris på Videomøder.

Appen gør det lettere at drive en større virksomhed med flere medarbejdere og mange klienter, uanset hvor du befinder dig og det er en af grundene til de valgte Terapeut Booking.

Videomøder ikon

Videomøder

Videomøder gør det lettere at have kontakt, hvis man har mange medarbejdere og flere klinikker forskellige steder

Se alle apps

Tidsbesparende

Den største forskel siden Vertikal Utveckling begyndte at bruge Terapeut Booking har været tidsbesparelsen. De gør brug af journalsystemet dagligt efter gruppeterapi og individuel terapi. Alle begivenheder i klientarbejdet føres der journal over, og noter bliver altid læst før overdragelser. Det betyder at Terapeut Booking bruges flere gange om dagen. Samtidig mener Robert, at den høje brugervenlighed har bidraget til en bedre forståelse af journalføring generelt.

“Vi hos Vertikal Utveckling har været kritiske overfor at al journalføring har taget for meget tid og fokus fra det egentlige arbejde, dvs. Kontakt med enkeltpersoner og grupper. Den største ændring siden vi begyndte at bruge Terapeut Booking har derfor været tidsbesparelse og højere brugervenlighed.”

Udover journalfunktionen anbefaler Robert især apps som:

  • Medarbejdere, der gør det nemmere at administrere mange medarbejdere på én gang. Her er der mulighed for at oprette medarbejdere med eget login og egen kalender.
  • Samtykke, der er vigtigt at have ekstra fokus på i forbindelse med strammere regler angående GDPR og personfølsomme data. Samtykke sikrer at dine klienter giver samtykke til at du håndterer deres personlige data.

Disse apps var altafgørende for at Vertikal Utveckling valgte Terapeut Booking.

Et godt råd

Når Robert ønsker at give gode råd til andre i samme branche, gælder det i al sin enkelthed at vælge det rigtige system:

“Hvorfor bruge et besværligt, tidskrævende og dyrt system, når det let kan gøres med høj brugervenlighed og sikkerhed, og som også er tilgængeligt uanset hvor du er? Det er den største grund til at vi er tilfredse med Terapeut Booking!”

Triangle
et foredrag
Triangle

Vil du ligesom Vertikal Utveckling spare en masse tid?

Du kan hurtigt og nemt oprette en bruger hos Terapeut Booking, der giver dig et hav af muligheder både for dig og dine klienter. Terapeut Booking er Danmarks største udbyder af administrationsværktøj til terapeuter og selvstændige – hvilket vi er stolte af. Lad Terapeut Booking hjælpe dig med den tunge administrering og brug mere tid på kernen i dit job.

Har du brug for hjælp til at oprette dig, er du velkommen til at skrive ind til vores support på [email protected], hvor vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig 🙂

"Vi er mere end tilfredse med Terapeut Booking og vil udfordre os selv til at tilføje flere ydelser og apps, når vi går videre.”
Grundlæggere og ekspert i uddannelse, vejledning, terapi og mental coaching
Næste kundehistorie

Online Booking og sikker journalføring gør hverdagen nemmere for muskelterapeut og klinikejer

“Jeg har fået en meget mere struktureret arbejdsdag, og har mere tid til kundebehandlinger i stedet for at bruge masser af tid på beskeder og opkald”.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close