Kundehistorie

Praktiserende fødselshjælper har godt styr på alle de administrative ting ved hjælp af Terapeut Booking

Doula, Matt
"Terapeut booking har forhøjet mine bookinger med 500% siden jeg har åbnet"
Antal stjerner

Hans praksis, Bowen Bexley, er et paradis for mange klienter, der taler utroligt godt om hans behandlinger. Bortset fra Bowen-terapi er Matt også kvalificeret inden for anatomi og fysiologi, han er en uddannet fødsels- og postnatal doula,aromaterapeut og svensk massageterapeut, zoneterapeut og meget mere! Matt er utvivlsomt den ultimative terapeut, der kan håndtere enhver smerte, sygdom eller moderens tilstand.

Brug din tid på dine klienter

Matt har altid ønsket at være jordemoder, siden han var i skole og led gennem andre mindre givende karrierer. Da han stoppede med at arbejde indenfor byggebranchen for at tage sig af sin kone, der krævede særlig pleje efter at have fået deres barn, opdagede han Bowen Therapy:

“Da jeg tjekkede det ud, fandt jeg ud af hvor et fantastisk terapi dette er for fødslen – jeg var fanget med det samme og har været igang siden – jeg er nu en af de eneste praktiserende mandlige doulaer i Storbritannien”  

 

Terapeut Booking har ændret Matts daglige arbejdsliv ved at redde ham fra at skulle svare på telefonen for at tage reservationer. Det er vigtigt for Matt at forblive til stede under fødselsarbejdet: “Når jeg er sammen med en mor, der har en baby, kan jeg være utilgængelig i op til 48, og jeg mistede alle klienter, der forsøgte at booke.”

 

Nu kan Mats klienter gå til hans hjemmeside og booke via Terapeut booking, hvilket giver ham frihed til at arbejde med sine klienter, og ikke være bundet af hans administration.

“Den eneste ting jeg skal gøre nu, er at spørge Alexa omkring mine bookinger om morgenen, som et kalender link og starte med mit arbejde”

 

Han har også fundet ud af hvor nemt det er med betaling i systemet Terapeut booking og hvor godt det virker for ham fordi det er praktisk og kan indstilles til hans arbejde “Betalingerne er nemme – det er godt at man kan sætte betalingen til først at blive trukket fra klienters kontoer når deres bookingen er gået igen – det gør det også meget nemmere at refundere penge for en annulleret booking” 

klinik med sofa og massagebænk massage af klient varmesten knæmassage Fødsels- og postnatal doula Matts venteværelse

Funktioner og Apps

For terapeuter er sikkerhed meget vigtigt – så derfor er Matt rigtig glad for GDPR funktionen der er kommet til Terapeut booking. Han gør brug af appen Oprydning – her sørger han for kun at have data på de klienter han skal bruge.

”GDPR og klienters fortroligheds stress er væk. Terapeut booking gør alt det for mig. Jeg har det indstillet, så efter 24 måneder lukkes konti, hvis det ikke bruges. Dette holder journaler rene”

Oprydnings ikon udformet som timeglas

Oprydning

Læn dig tilbage og lad os rydde op i dine klienter

Se Oprydning-app

Apps der kan øge dine bookinger

Ved at gøre brug af Venteliste-appen har været meget gavnligt for Matt. Han vil til hver en tid anbefale denne app til andre terapeuter, fordi det ikke kun er bekvemt, men aktivt også øger hans booking rate!

 

“Terapeut Booking har hævet mine bookinger med 500% siden åbningen. 

Ventelistetjenesten giver klienter mulighed for at vælge det tidspunkt og den dag, de ønsker, hvis de ikke er tilgængelige, og derefter får de besked, hvis nogen anden annullerer deres booking på ventelisten.”

Et kundeservice team der lytter

At have Terapeut booking gør et stort indtryk på dine kunder. Matt lægger vægt på professionalisme, når han driver en virksomhed. Han mener, at det er meget bedre at have et professionelt og sikkert reservationssystem online end at rode med tekster og telefonopkald, og vi i Terapeut booking er enige!

Matt er også aktivt i kontakt med support teamet hos Terapeut booking som altid er klar til at hjælpe og er åben for feedback-

“Når der er et problem og jeg kontakter Terapeut Booking, så svarer de altid meget hurtigt og fikser problemet. Jeg foreslog rabatkoder og efter kun få måneder dukkede de op, og antallet af bookinger steg. Hvis du putter en rabatkode på 10% på dine sociale medier kan folk ikke lade være med at booke.” 

 

 

 

Triangle
rygmassage
Triangle

Vil du også have dine klienter til at have denne tillid til dig?

Du kan tilmelde dig en gratis bruger med det samme og komme i gang med at bruge systemet præcis ligesom Matt.

"Integrationen af Terapeut Booking på min hjemmeside har gjort en professionelt udviklet hjemmeside endnu bedre. Dem, der booker, kommenterer ofte på hvor nemt systemet er at bruge og hvor sikre de føler sig, når de booker. Tilliden til mig som medicinsk behandler starter når mine kunder laver en booking.” 
rygmassage
Næste kundehistorie

Klinikejer og Body SDS behandler sparer tid med online booking

Jeg bruger systemet i hverdagen ved nye tidsbestillinger og journalføring, det gør det meget nemmere for mig, at jeg kan bruge tiden på at behandle og skal ikke tænke på at få booket mine klienter ind, inden de går ud af døren - de booker selv en tid online

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close