Kundehistorie

Mange års erfaring med psykoterapi, journalføring og fakturering

Ledende psykolog og stifter af psykologhuset Encounter i København
"Terapeutbooking giver struktur og overblik i en travl hverdag."
Antal stjerner

Hovedfokus hos Psykologhuset Encounter er at tilbyde den højest mulige faglige kvalitet af psykologydelser. Drivkraften og motivationen bag, er ønsket om at bevæge mennesker derhen, hvor de kan være den person, de selv ønsker at være – og leve det liv, de ønsker at leve.

Kompetent psykolog med stærke værdier, ordenlighed og hvor struktur er altafgørende

Neela stiftede Encounter med en ambition om at skabe Danmarks bedste arbejdsplads for psykologer samt en mission om, at hendes klienter med tiden skal kunne blive deres egne psykologer. Hun er uddannet og autoriseret psykolog (cand.psych.aut) fra Aarhus Universitet og Københavns Universitet.

Hovedfokuset er at tilbyde den højest mulige faglige kvalitet af psykologydelser (læs nærmere her), og det afspejler sig i den måde, Psykologhuset Encounter har indrettet virksomheden med en meget høj grad af sparring, supervision og faglige tiltag på tværs af afdelingerne i København, Aarhus, Odense, Aalborg og Vejle. Derudover arbejder de meget med  den faglige metode kaldet kognitiv adfærdsterapi. Det er almindeligt anerkendt, at kognitiv adfærdsterapi er den mest virkningsfulde terapiform, der findes i dag.

“Hos Encounter ønsker vi at fremme en kultur, hvor det er helt normalt at bearbejde hverdagens udfordringer i samarbejde med en professionel psykolog.”

person der skriver på en computer venteværelse med stole og en sofa terapirum terapirum vase med blomst i

Høj sikkerhed

Sikkerhed er nøgleordet når der på daglig basis håndteres og arbejdes med personfølsomme data. Reglerne strammes hele tiden og det er derfor en faktor som sættes højt på dagsordnen hos Psykologhuset Encounter. Den høje sikkerhed var en af de  afgørende faktorer for, at Neela og resten af Encounter-teamet valgte Terapeut Booking.

Hængelås

Sikkerhed og GDPR

To faktor login appen giver dig et ekstra lag sikkerhed når der skal logges ind på systemet

Se alle apps

Struktur og overblik i en travl hverdag

Selve kerneydelsen hos Psykologhuset Encounter er psykoterapi, men de tilbyder også meget andet, som f.eks. workshops, foredrag, coaching, supervision, hvilket Neela påpeger er grunden til at det er ekstra vigtigt med struktur og overblik.
Ikke nok med det, så har Neela mange års erfaring inden for kognitiv terapi og mindfulness, som tager udgangspunkt i det enkelte individs behov og tilpasses dertil.

Der er derfor ingen tvivl om, at man føler sig tryg når man kommer hos Psykologhuset Encounter. Spørger man Neela, er målet at der bliver skabt stabilitet, ro og balance i ens liv, så man kan stå stærkt, når det stormer omkring en – som et træ med dybe rødder.

I den daglige drift benytter Neela og resten af Psykologhuset Encounter sig af Terapeut Booking når det kommer til administration. Hos Terapeut Booking er det muligt at skræddersy systemet efter eget behov, hvilket gør det nemt og overskueligt. For Psykologhuset Encounter er der stort behov for:

  • Journalføring, som opfylder alle sikkerhedsforanstaltninger fra datatilsynet og GDPR
  • Integreret SMS-system, der gør det nemmere når det kommer til at sende bekræftelser, påmindelser og opfølgende beskeder til klienter
  • Medarbejder-app, der gør det nemmere at have flere ansatte, der sidder med hver deres forskellige arbejdsopgaver og klienter

Med Terapeut Booking opfyldes disse behov nemt og overskueligt.

Fokus på den enkelte

Der er uden tvivl stort fokus på det enkelte individ hos Psykologhuset Encounter. Det er også her Terapeut Booking kommer ind i billedet og gør det nemmere at fokusere på kernen i virksomheden – i dette tilfælde psykoterapi.

Med Terapeut Booking bliver den daglige drift i virksomheden/klinikken meget lettere og overskuelig. Vi tilbyder en masse features, som er nøglen til mere frihed i dagligdagen. Encounter fremhæver journalføring, administrering af flere medarbejdere samt SMS-påmindelser:

“Det er smart at have journaler tilgængelig digitalt. Det er godt, at man kan have overblik over og administrere flere medarbejdere. SMS-påmindelser fungerer rigtig fint, og det er klienterne glade for.”

Læs mere om Psykologhuset Encounter her 🙂

Triangle
terapirum
Triangle

Vil du også igang nemt og hurtigt?

Opret en gratis konto hos Terapeut Booking nemt og hurtigt og oplev et hav af muligheder. På nuværende tidspunkt er vi Danmarks største udbyder af administrationsværktøj til terapeuter og selvstændige, hvilket vi er inderligt stolte over. Bliv en del af Terapeut Booking og lad os hjælpe dig med at gøre din hverdag nemmere. Du er også mere end velkommen til at sende os en mail på [email protected] for at høre nærmere om hvordan vi kan hjælpe dig.

"Vores sekretær bruger TB rigtig meget - til at holde styr på psykologernes kalendere, booke aftaler og give en god service til vores klienter."
Ledende psykolog og stifter af psykologhuset Encounter i København
Næste kundehistorie

Online Booking og sikker journalføring gør hverdagen nemmere for muskelterapeut og klinikejer

“Jeg har fået en meget mere struktureret arbejdsdag, og har mere tid til kundebehandlinger i stedet for at bruge masser af tid på beskeder og opkald”.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close