Kundehistorie

Terapeut Booking er et integreret værktøj for behandlerne i Moderhuset MAIA

Kraniosakral terapeut og jordemødre
“Jeg har fået mere tid til mig selv, efter at jeg har fået Terapeut Booking. Før brugte jeg en del aftener efter arbejde på at skrive frem og tilbage med klienter, for bestilling af tider”.
Antal stjerner

I 2005 blev Moderhuset MAIA grundlagt med henblik på at skabe trygge og sikre rammer for gravide kvinder i deres fødselsforløb. Både for at hjælpe den gravide med at finde sin styrke, men også for at give barnet den bedste start på livet. Denne omtanke for både den voksne og barnet er grundlæggende for de behandlinger, som finder sted i Moderhusets lokaler på Kronprinsessegade i København K. Her tilbyder jordemødrene Dorthe og Marta forskellige fødsels- og graviditetsrelaterede behandlinger og workshops, imens Pernille udfører kraniosakralterapi i hendes lokaler i huset. Og fælles for dem alle sammen er det, at de bruger Terapeut Booking til at gøre deres dagligdag lettere.

Terapeut Booking giver Pernille mere tid til sig selv i hverdagen

“Jeg faldt pladask for kraniosakralterapien, efter selv at have fået nogle behandlinger. Så da jeg var færdig med uddannelsen, var det naturligt at starte egen praksis”.  

Sådan siger Pernille Krejsgaard selv om sin start som terapeut, og det er tydeligt at forelskelsen i behandlingsformen har fulgt hende siden. Med mere end 10 års erfaring udfører hun sine kranioskralbehandlinger både i Moderhuset MAIA, samt på hjemmebesøg hos klienter. Derudover er hun uddannet yogalærer, og tilbyder derfor også enetimer i Iyengar yoga.  Disse er alle ydelser, som hendes klienter kan booke via hendes online booking med Terapeut Booking, og det sparer Pernille rigtig meget tid i en travl hverdag.

Pernille arbejder Blodtryksmåler Foto af Pernille Pernilles kollega Pernille og kollega står og snakker

Funktioner og apps

Online bookingsystem har gjort det nemmere for Pernilles klienter at finde tider hos hende, men derudover fremhæver hun også systemets faktureringsmodul som en kæmpe tidsbesparelse i driften af hendes praksis. 

“Jeg får en ugerapport, hvor der står hvor mange faktureringer jeg har og hvor mange betalinger jeg har modtaget. Om de er betalt med MobilePay, EasyPay eller kontant. Det gør mit regnskab så meget nemmere at overskue”.

Online Booking

Sæt Online Booking op med det samme så dine klienter kan booke en tid direkte i din kalender.

Se alle apps

Moderhuset MAIA fik systemet anbefalet

Hverdagen i egen praksis har betydet, at det især er vigtigt for Pernille, at hun ikke bruger ekstra energi på at forstå sit bookingsysstem. Derfor har det været vigtigt, at hendes systemet er overskueligt og fleksibelt. Her lægger hun især vægt på, at hun nemt kan vælge funktioner til og fra i systemet: 

“Terapeutbooking er så nemt at overskue. Faktisk kan jeg næste ikke få armene ned, så glad er jeg for systemet. Siden jeg startede har det udviklet sig en del, men det er stadig lige nemt at vælge til eller fra, alt efter hvad man har brug for”.

Pernille har været så tilfreds med Terapeut Booking, at hun valgte at anbefale systemet til Dorthe og Marta, som sammen ejer Moderhuset MAIA, hvor Pernille lejer sig ind og udfører sine behandlinger: 

“Jeg er faktisk så glad for systemet at jeg anbefalede det til jordemødrene der har huset MAIA, for nu kan man også indberette til sygeforsikringen “danmark””. 

Krypteret journalisering gør arbejdet nemmere for jordemødrene i Moderhuset MAIA

Med mere end 19 års erfaring hver er Marta og Dorthe grundlæggerne af Moderhuset MAIA, som siden 2005 også har været et sted, hvor jordemoderkunsten kan udvikle sig. Dette betyder også, at online booking har været en nødvendighed for klinikken i de senere år, hvilket jordemødrene har løst med Terapeut Booking. På deres online bookingside tilbyder de både deres jordemoderbehandlinger i form af bl.a konsultationer, barselsforløb, hjemmefødsel og rebozomassage, samt tilmelding til workshops for deres klienter. 

Dog er det især også journalsystemet, som har vundet indpas i jordemødrenes arbejdsgang, idet systemet både opbevarer persondata sikkert, samt gør journalisering lettere tilgængelig på f.eks. hjemmebesøg:

“Terapeut Bookings journalsystem gør mange ting enklere. Journalerne er sikkert opbevaret i forhold til persondataloven, klienten giver samtykke, sygeforsikringen “danmark” bliver automatisk informeret, man kan designe sine egne skabelonsdokumenter, og man kan åbne journalerne online uanset hvor man er”. 

Triangle
Indehaver med iPad på Terapeut Booking
Triangle

Support i verdensklasse hos Terapeut Booking

Pernilles anbefaling kom til at betyde at hele Moderhuset MAIA nu benytter sig af Terapeut Booking systemet, og det kan du også komme til. Vi står til rådighed på supporten hver eneste dag for at vejlede vores kunder og svare på spørgsmål. Det fremhæver Pernille også, i de fordele, hun ser ved systemet: 

“Hvis jeg har været i tvivl om noget, har jeg altid fået et hurtigt svar også i weekenden.” 

Det er Dorthe og Marta enige i, da det også for dem har været vigtigt, at supporten har været let tilgængelig, så det er blevet nemmere at komme i gang med systemet: 

Når man mailer spørgsmål til TB er hjælpen altid lynhurtig, let forståelig og præcis“. 

 

Foto af Pernille
Næste kundehistorie

Journalisering og booking hos fysioterapeut med mange års erfaring

“Den største ændring er tilgængelighed og super brugervenligt med mange muligheder. Styring af kalender, regnskab, påmindelser og journaler. Og altså nemmere at navigere i for mig end tidligere tilsvarende systemer”

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close