Kundehistorie

Klinikejer og Body SDS behandler sparer tid med online booking

Foto af Jakob Corfixen
Jeg bruger systemet i hverdagen ved nye tidsbestillinger og journalføring, det gør det meget nemmere for mig, at jeg kan bruge tiden på at behandle og skal ikke tænke på at få booket mine klienter ind, inden de går ud af døren - de booker selv en tid online
Antal stjerner

Det er vigtigt at brænde for det, man laver. Og det man kan i den grad sige, at Jakob gør. Han er klinikejer af Corfixen Kropsterapi, og på sine lokationer i København, Hirtshals og Stevns tilbyder han Body SDS behandlinger i varme og hyggelige omgivelser, så klienterne med det samme kan føle sig trygge i behandlingsrummet. Med sine kompetencer inden for Body SDS sikrer han altid god behandling og oplevelse for sine klienter der besøger ham.

Terapeut Booking giver mere nærvær i behandlingerne

Jakob er uddannet Kropsterapeut ved Body SDS, og startede sin klinik i 2014, da han stadig var under uddannelse. Da han blev færdig i 2018 havde han altså allerede flere års erfaringer med at behandle klienter, og den erfaring kan man i høj grad sige, at han har taget med sig videre, hvor han nu er fuldtidsbehandler. Og som Body SDS behandler på fuld tid er det vigtigt for Jakob at have et bookingsystem der kan aflaste i hverdagen, så travlhed i klinikken ikke betyder, at han skal gå på kompromis med nærværet. 

Jakob Corfixen står op Jakob Corfixen laver body SDS øvelser portætfoto af Jakob Corfixen Jakob Corfixen behandler Portrætfoto af Jakob Corfixen

Funktioner og apps

Som fuldtidsbehandler med flere lokationer er det vigtigt for Jakob, at hans klienter kan booke tid hos ham til behandlinger uden besvær. Terapeut Booking sørger for en overskuelig bookingside, der gør det hurtigt og enkelt at vælge ydelser til behandling. I systemet kan han nemt oprette en kalender for hver af hans lokationer, og tilpasse deres åbningstider – og han kan oprette så mange han vil, helt uden, at det koster ekstra. 

“Terapeut Booking gør det nemt for mig, da det er let at finde ud af, og mine klienter har nemt ved at booke tid hos mig via systemet”

På denne måde bliver det tydeligt for klienter, hvor og hvornår de booker en tid, hvilket kan være med til at sørge for flere bookinger, udover bare sparet tid og besvær. 

Online Booking

Online Booking gør det nemt for dine klienter at booke tid hos dig.

Se alle apps

Nemt at koordinere hjemmeside med ydelser

Jakob tilbyder flere forskellige ydelser i sin klinik, som alle har et formål om at hjælpe klienten med at give slip på fysiske eller psykiske spændinger. Han udfører både almindelige Body SDS behandlinger, og laver derudover også træningsforløb i hold, som han kalder for grundtræning. Gennemgående for både ene behandlinger og hold er det, at der er fokus på den enkeltes behov og udfordringer – noget som Jakob lægger vægt på at imødekomme. 

På Jakobs hjemmeside udbyder han sine ydelser med en beskrivelse af dem hver, og her er det essentielt, at bookingsystemet kan integreres sømløst, og det opfylder Terapeut Booking i høj grad: 

“Terapeut Booking spiller en stor rolle sammen, da min hjemmeside beskriver hvad, jeg tilbyder i min klinik, og når klienten så klikker på ‘book en tid’, kommer de direkte ind til bookingsystemet, hvilket fungerer 100%” 

Det har været nemt for Jakob at integrere sit bookingsystem på sin hjemmeside, og det er altså med Terapeut Booking noget, man selv som behandler kan gøre på to minutter. Og så er systemet selvfølgelig fuldt funktionelt på alle slags enheder – både iPhone, iPad og computer – så det altid er nemt at tilgå! 

Klinikejere kan let komme igang med Terapeut Booking

Hvis Jakob skulle give et råd til andre klinikejere, så ville han især understrege brugen af Terapeut Booking som et redskab, der virkelig aflaster i hverdagen: 

“Jeg vil klart anbefale Terapeut Booking til andre, der har klinik. Det er super enkelt og alle kan finde ud af at bruge systemet!” 

Det tager kun nogle få minutter at komme i gang med systemet,  og der er massere af hjælp at hente til opsætning i supporten. Så hvis du også gerne vil aflastes i hverdagen ligesom Jakob, så er kan du oprette en bruger hos Terapeut Booking med det samme. 

Triangle
Jakob Corfixen står op
Triangle

Journalsystemet fungerer fantastisk. Det gør arbejdsdagen nemmere for mig, så jeg kan koncentrere mig om mit arbejde.
Foto af Jakob Corfixen
Næste kundehistorie

Online Booking og sikker journalføring gør hverdagen nemmere for muskelterapeut og klinikejer

“Jeg har fået en meget mere struktureret arbejdsdag, og har mere tid til kundebehandlinger i stedet for at bruge masser af tid på beskeder og opkald”.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close