Kundehistorie

Klinikejer og terapeut sparer tid ved at modtage bookings via online booking

Klinikejer og hypnoterapeut Hilde
Jeg sparer flere timer om ugen ved at booke aftaler og ændre timer, efter at jeg begyndte at bruge Terapeut Booking, fordi klienterne gør det selv. Kunderne er meget glade!
Antal stjerner

Det er vigtigt at forenkle sin egen hverdag på den bedst mulige måde, som Hilde har gjort, siden hun begyndte at bruge Terapeut Booking som sit administrative system. Hun startede sin klinik, fordi hun brænder for at hjælpe mennesker, og har siden 2003 tilbudt terapi ydelser. Hun siger at der er mange, der har behov som de føler, at de ikke kan dækkes gennem den offentlige sektor, og der udfylder Hilde et tomrum for mange klienter med sit tilbud om behandlinger som ørekupunktur, enhedsbehandling og hypnoterapi, ud over EFT og en musikbaseret terapi .

Nem administration frigiver tiden

Det er vigtigt at forenkle sin egen hverdag så godt man kan og som Hilde har gjort, siden hun begyndte at bruge Terapeut Booking.

Hilde er klinikejer af Hisy-terapi og har siden 2003 tilbudt terapit ydelser. Gennem sine egne oplevelser, trænet viden og meditation har hun lært metoder, der kan hjælpe dig med åndelig udvikling og udfordringer. Og du ved, at du er i erfarne og sikre hænder.

I klinikken tilbyder hun forskellige typer behandling og letter for den enkelte i henhold til klientens behov. Dette inkluderer øreakupunktur, enhedsterapi og hypnoterapi ud over EFT og en musik baseret terapi.

Klinikejer og hypnoterapeut Hilde med klient Klinikejer og hypnoterapeut Hilde med klient Hisy og Hilde byder velkommen Klinikejer og hypnoterapeut Hilde med klient Klinikejer og hypnoterapeut Hilde med klient

Automatisering af prosessen

Som klinikejer og mange kunder, der ønsker at bruge Hildes tjenester, ønsker Hilde at bruge så lidt tid som muligt på administrativt arbejde og mere tid på konstruktivt arbejde med klienten. Det er vanskeligt at gøre to ting på én gang, men efter at Hilde brugte Terapeut Booking og online booking system, kan hun både få flere bookinger online, samtidig med hun fungerer som terapeut for en klient. Dette giver mindre stress og trængsel i hverdagen for Hilde, og hun sparer flere timer om ugen på både booking og annullering af timer – som klienterne nu gør helt selv. 

Aftalestatus ikon

Aftalestatus

Aftalestatus giver dig det overblik du har brug for når du kigger på dine aftaler

Se alle apps

Mange kompetencer - mange funktioner

Med omfattende erfaring og udbyder af mange forskellige ydelser er det vigtigste for Hilde, at hun kan tilbyde sine klienter på klinikken; at opleve større sikkerhed i livet, mere mod og dybere indre ro, så du får en bedre hverdag uden dårlige følelser og stress. Sammen med klienten hjælper hun med at se og finde muligheder – og dermed skræddersy klientens oplevelse, ligesom Hilde gør med sit Terapeut Booking system, der gør det muligt for hende, at: 

Hilde skal ikke bekymre sig om sikkerhed. Al personlig og følsom information gemmes sikkert og krypteret på danske servere med regelmæssige backup opdateringer. Journalerne er og forbliver i sikre hænder!

Vil du også have automatiseret din hverdag?

Vil du også gøre som Hilde og spare flere timer om ugen ved at automatisere dit administrative arbejde, så du kan bruge mere tid på at behandle dine klienter?

“Et godt råd til andre klinikejere er at bruge Terapeut Booking – du får meget for dine penge, og det er et meget indholdsrigt system”. 

Triangle
Person der skriver på laptop
Triangle

Få din konto på bare 2 minutter

Hos Terapeut Booking hjælper vi mere end 10.000 danske klinikker og over 20.000 i verden dagligt med administrationen. Vil du prøve det også? Det tager kun et par minutter at komme igang med at oprette den første aftale. Du kan nemt tilmelde dig Terapeut Booking eller skrive direkte til os på [email protected] for at høre mere.

Det skal nævnes, at jeg bruger 2-faktor login, hvilket gør det til et sikkert og trygt sted for journalen
Klinikejer og hypnoterapeut Hilde
Næste kundehistorie

Gestaltterapeut sparer tid på kommunikation med sine kunder gennem Terapeut Booking

”Før Terapeut booking brugte jeg min tid på at kommunikere frem og tilbage for at finde en tid til en booking, nu går cirka 90% af mine kunder selv ind på online booking og bestiller tid selv”

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close