Integration

Integrer Relion med Terapeut Booking

Relion er et fuldt vagtplans system der revolutionerer måden du styrer din forretning. Det sætter dig fri fra alt det administrative arbejde og giver dig tiden og friheden til at gøre det du elsker - nemlig at drive din klinik. Kort fortalt gør integrationen det muligt at integrere din vagtplan direkte over i Terapeutbooking, som automatisk opdateres, hvis du laver ændringer i Relion. Med Relion har du mulighed for at lægge vagtplaner, holde øje med medarbejder timer, vagtbytte og meget mere. Det er derfor det perfekte system til dig, der har flere medarbejdere i din klinik - hvor du dagligt kan holde øje med timesats og lønninger, på en smartere måde. Du ser dine vagter direkte gennem Terapeut Booking.

Kalender funktion i Terapeut Booking
Relion logo blå på hvid
Terapeut booking logo Integrationer mellem Terapeut Booking og funktioner og apps Relion logo blå på hvid

Relion effektiviserer din hverdag

Med en integration til Relion bliver det vanskelige gjort simpelt - og det sparer dig tid i hverdagen. Integrationen sørger for automatisk synkronisering. Dig og alle dine medarbejdere har adgang til alt relevant ift. medarbejderstyring og vagtplan. Kom godt i gang med vores videoguide på bloggen. Hvis du allerede nu benytter dig af Medarbejder appen i dit online booking system, så er denne funktion måske den helt rigtige for dig! Det brugervenlige layout gør det hurtigere og giver dig luft i hverdagen til at holde styr på din klinik og dine bookinger. Relion er en samlet funktion, hvor du kan holde alt omkring dine medarbejdere samlet et sted på en smart og nem måde.

Hvad kan Relion med Terapeut Booking

Relion har et hav af funktioner, som automatiserer din hverdag og gør det nemmere for både dig og dine medarbejdere at holde styr på hverdagen. Relion hjælper dig til dagligt med at holde styr på dine vagtplaner, ved at du kan gå ind direkte gennem systemet. Det er nemt og sikkert og er helt automatiseret og nemt at tilpasse. Så kan du holde styr på alt der har med dine medarbejdere at gøre på en super brugervenlig og intuitiv måde. Med Relion har du mulighed for at integrere dit vagtplans system til dit lønsystem, på denne måde gør du dit arbejde mere simpelt og sikrer dig at der altid er sammenhæng mellem timesatserne og den udbetalte løn.

Pia og Paulina, medarbejdere hos Terapeut Booking

Få Relion til Terapeut booking.

Vi har masser information på både vores blog og vores sociale medier, som du finder mere informationer på, når du bruger Terapeut Booking. Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, kan du altid kontakte vores kundeservice.

Skriv til os hvis du har brug for mere hjælp lige her

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close