Integration

Integrer RefHost med Terapeut Booking

RefHost er samlingsstedet for elektroniske henvisninger til og fra speciallæger og praktiserende læger, men også for psykologer og terapeuter. RefHost hjælper dig i hverdagen ved at når en klinik har en henvisning liggende, så har du som praktiserende læge og behandler mulighed for at både læse og hente henvisningen ned, såfremt henvisningen bliver sendt til RefHost, når der er aftalt en tid til en speciallæge, hos den praktiserende læge. Man kan via RefHost, få servicebeskeder omkring, hvorvidt henvisningen er taget i brug eller ej. Samtidig opbevares alle henvisninger i 180 dage.

Kalender funktion i Terapeut Booking
Refhost logo
Integration under udvikling

Under udvikling

Denne integration er ved at blive udviklet og vi vil meget gerne have din feedback. Hvis du er interesseret i denne integration så skriv gerne til os.

Kontakt os for at høre mere
Terapeut booking logo Integrationer mellem Terapeut Booking og funktioner og apps Refhost logo

RefHost effektivisere din hverdag

RefHost effektivisere din hverdag, ved at du som praktiserende læge eller behandler, altid kan holde styr på dine klienters henvisninger og sørger for at disse henvisninger altid er opdateret og korrekte. RefHost hjælper dig gennem hverdagen, med brugervejledninger, der gør det nemmere for dig som bruger af systemet.

Hvad kan RefHost med Terapeut Booking?

I Terapeut Booking, gør det dit arbejde nemmere, at du kan samle dine klienters samlet data gennem journaler og henvisninger. På denne måde sikrer du dig at du har det fulde overblik over dine klienter og derved kan give dem den rette behandling og hjælp der er behov for. Ved at have adgang til Refhost, har du muligheden for at indskrive i dine journalnotater hvilke henvisninger dine klienter har fået og hvornår og på den måde, kan du tjekke op på dine klienter og sørger for at alt er som det skal være.

Pia og Paulina, medarbejdere hos Terapeut Booking

Efterspørg en RefHost applikation til Terapeut Booking

RefHost er en integration vi har på vores tegnebræt. Det betyder at der desværre ikke eksisterer en direkte integration med RefHost endnu gennem Terapeut Booking. Er det noget du vil have gavn af? Skriv til os for at udtrykke dit behov for Refhost integrationen.

Tag kontakt til os, om et ønske til Refhost.

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close