Integration

Google mail

Hav dit mailsystem integreret med Terapeut Booking, for at skabe et nemmere overblik over de platforme du bruger gennem din hverdag.

Kalender funktion i Terapeut Booking
Gmail logo
Terapeut booking logo Integrationer mellem Terapeut Booking og funktioner og apps Gmail logo

Sådan bruger du Google mail med Terapeut Booking

Gmail er en forkortelse for navnet Google Mail, som er en webbaseret emailservice fra Google. Denne service hjælper dig med at have dine aftaler og mails samlet et sted, med mulighed for forskellige postkasser. Når du bruger Google mail og Terapeut Booking integrationen, så kan du danne dig et bedre overblik i hverdagen, med en integration hvor du nemt har styr på dine bookinger og mails på samme tid. Google mail er smart netop fordi, at det er en online emailservice, hvor du kan sætte systemet op til at arbejde sammen med din kalender, men også mange andre google funktioner. Når du benytter dig af Zapier integrationen, vælger du helt selv hvordan det skal sættes op. Dette betyder at du nemt og sikkert kan sætte dit system op til at være mere skræddersyet. For eksempel: Når en ny bruger benytter sig af din online booking - så kan du sende en velkomstemail til klientens emailadresse med Google mail. Zapier gør netop det, at når der sker noget i Terapeut Booking, så går systemet ind og "trigger" en handling. Denne handling vælger du helt selv hvordan skal sættes op.

Kom godt i gang med Google Mail

For at komme i gang med at integrere Google Mail til Terapeut Booking, skal du oprette forbindelse til Zapier i vores system. Dette giver dig samtidig mulighed for at integrere til flere tusinde andre apps også - såsom Google Drev, Outlook og meget mere. Inde på din profil, under menuen "apps" kan du oprette forbindelse til Zapier. Du vil blive taget i gennem en opsætningsguide, som gør det nemmere for dig at få integreret de funktioner du ønsker at sætte op med Terapeut Booking. Det vil hermed være dit helt eget skræddersyet setup.

Zapier logo
Pia og Paulina, medarbejdere hos Terapeut Booking

Efterspørg en Gmail applikation til Terapeut Booking

Vi har masser information på både vores blog og vores sociale medier, som du finder mere informationer på, når du bruger Terapeut Booking. Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, kan du altid kontakte vores kundeservice.

Skriv til os lige her

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close