Integration

Facebook Login

Lad login oplevelsen for dine klienter være endnu mere lige til. Du kan lade klienter logge ind med Facebook så de nemt finder den næste ledige tid eller dit næste event.

Hvilken værdi giver Facebook login for dig?

Appen Facebook-login gør det muligt for dine klienter at logge ind med deres Facebook-konto, når de skal finde sig en ny aftale eller registrere sig på et event hos dig. I stedet for at vente på pinkode, lader Facebook dig få adgang til klient-login med et enkelt klik. Nemt, hurtigt og sikkert. Facebook giver Terapeut Booking adgang til e-mail og profilbillede af din klient (hvis klienten tillader det) og vi overfører ikke oplysninger om dine klienter til Facebook.

Kom godt igang med Terapeut Booking og Facebook login

Vi har oprettet en app, der specifikt er integreret med Facebook-login, hvilket gør dit bookingflow i klinikken lettere for dig og dine klienter. Hvis du allerede er en Terapeut Booking-konto, kan du installere appen, hvis ikke, tilmeld dig i dag og komme i gang på din Terapeut Booking rejse.

Har du brug for mere hjælp?

Vi har masser af information på tværs af vores blog og sociale kanaler, som du kan bruge, når du skal have masser af værdi hos Terapeut Booking. Alternativt, hvis du ikke kan finde det, du leder efter, kan du altid kontakte vores kundeservice.

Skriv til os