Integration

Facebook Login

Lad login oplevelsen for dine klienter være endnu mere lige til. Du kan lade klienter logge ind med Facebook så de nemt finder den næste ledige tid eller dit næste event. På denne måde sikre dine klienter sig at de har deres login på plads - uden at skulle tænke på at oprette sig i systemet, med ny kode.

Kalender funktion i Terapeut Booking
Facebook ikon
Terapeut booking logo Integrationer mellem Terapeut Booking og funktioner og apps Facebook ikon

Hvilken værdi giver Facebook Login for dig?

Appen Facebook-login gør det muligt for dine klienter at logge ind med deres Facebook-konto, når de skal finde sig en ny aftale eller registrere sig på et event hos dig. I stedet for at vente på pinkode, lader Facebook dig få adgang til klient-login med et enkelt klik. Nemt, hurtigt og sikkert. Facebook giver Terapeut Booking adgang til e-mail og profilbillede af din klient (hvis klienten tillader det) og vi overfører ikke oplysninger om dine klienter til Facebook.

Kom godt i gang med Terapeut Booking og Facebook login

Vi har oprettet en app, der specifikt er integreret med Facebook-login, hvilket gør dit bookingflow i klinikken lettere for dig og dine klienter. Det er ikke altid nemmest for klienter at skulle oprette sig som en ny bruger. Derfor har vi nu gjort det nemmere for klienterne, ved netop at kunne logge ind med . Hvis du allerede er en Terapeut Booking-konto, kan du installere appen inde under "apps". Hvis ikke, tilmeld dig i dag og komme i gang på din Terapeut Booking rejse.

Pia og Paulina, medarbejdere hos Terapeut Booking

Har du brug for mere hjælp fra os af?

Vi har masser af information på tværs af vores blog og sociale kanaler, som du kan bruge, når du skal have masser af værdi hos Terapeut Booking. Alternativt, hvis du ikke kan finde det, du leder efter, kan du altid kontakte vores kundeservice.

Skriv til os

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close