Hold øje med din Online Booking

At drive en klinik er ikke bare, at yde behandlinger til sine klienter. Det er en stor del af det, men at drive en klinik handler også om at drive en forretning. Hos Terapeut Booking har vi opsat en integration med Google Analytics, som gør det muligt at følge med i aktiviteten på bookingsiden. Så kan du nemt optimere din Online Booking så aktiviteten stiger.

Hvis dette er noget man som behandler vil arbejde videre med kræver det en forståelse for hvordan Google Analytics kan bruges som værktøj. Det er ikke i denne artikel man finder svar på det, men denne artikel viser hvad man kobler sig op med Terapeut Booking og kan måske vække appetitten til videre læsning på emnet.Track forskellige “events”

Et event i denne sammenhæng er en adfærd som trackes på din bookingside. Er der én som booker en tid? Er der én som betaler? Det her er eksempler på events som du kan sætte op og måle på. Hvad du måler vælger du selv og det variere meget hvad man har interesse i at måle.

Med integrationen til Google Analytics er det muligt at sætte følgende events op;

  • booking-submitted – Når en ny tid bliver booket.
  • booking-paid – Når der bliver betalt for en booking. Sendes med betalings-beløbet i øre som ‘value’.
  • event-signup – Når der bliver foretaget en ny tilmelding til et event.
  • event-paid – Når der bliver betalt for en tilmelding til et event. Sendes med betalings-beløbet i øre som ‘value’.
  • login – Når en klient logger ind med klient login.

Det er muligt for os at sætte andre “events” op, så giv endelig lyd til os hvis du vil benytte dig af noget andet.


Følg med live

Efter integrationen er blevet opsat kan du live se aktiviteten på din bookingside. Jeg vil ikke gå i dybden her med alle funktionerne, men her er et billede fra forsiden. Der er det muligt at se hvem og hvorfra klienter logger på.


I menuen til venstre er der selvfølgelig flere funktioner man kan dykke ned i.


Aktiver og start med Google Analytics

Denne app kan aktiveres super enkelt inde i vores App-Store. Når du aktivere appen vil du blive bedt om at tilkendegive hvilken Gmail konto som du vil koble op og så er du faktisk allerede igang. Husk at sætte dine events op så du tracker det du synes er interessant. Bruger du Facebook meget også kan du opsætte et Facebook Pixel til at tracke der også.

Af Oliver Lindebod

Head of Community Management

Opret dig gratis på Terapeut Booking

Terapeut Booking klarer online bookings, SMS-påmindelser, journal og meget mere!

lock 100% krypteret kommunikation via SSL (RapidSSL)