Klient tags

Med ‘Klient tags’, kan du sortere og organisere i dine klienter efter kriterier (tags) du selv sætter op. Dette vil hjælpe dig til hurtigt at finde den gruppe af klienter du leder efter. App’en er gratis og kan aktiveres under ‘Apps’-menuen.

Billede af Klient Tags i vores app-menu

Hvordan tagger man en klient?

For at tagge din klient, gå til klientens profil og klik på + Tilføj tag

Billede af Tilføj tag-knappen på klientprofilen

Vælg herefter hvilket navn tagget der skal bruges for denne klient skal have. Hvis du allerede har oprettet et tag for andre klienter, vil du kunne vælge mellem disse også. I dette tilfælde har jeg valgt at inddele mine klienter efter hvilken ugedag de normalvis har aftaler.

Billede der viser eksempel på tags

Klik herefter på ‘Gem’ for at gemme dit tag på klienten. Dit tag vil herefter blive vist på klientens profil, lige under vedkommendes navn. Du kan altid slette et tag eller tilføje flere tags til din klient.

Find klienter med specifikke tags

Hvis du ønsker at finde alle klienter med specifikke tags – eksempelvis hvis du ønsker at sende en besked ud til denne gruppe af klienter – så skal med at gå til ‘Klienter’ i den øverste menu. Her vil du finde en liste over alle dine klienter og alle de tags der er blevet tilføjet til dem. På højre side af skærmen, vil du finde en drop-down menu. Klik på denne menu og vælg Klienter med tags:

Billede der viser alle klienter med alle tags

Du vil da kunne vælge mellem de tags du har oprettet. Klik på det relevante tag for at få vist klienter tilknyttet dette:

Billede der viser sortering med tags

Kun de klienter med det specifikke tag vil da blive vist i dit klientoverblik:

Billede der viser klienter med det valgte tag

Som sædvanlig kan du klikke på ‘Vælg klienter’-menuen, vælge de relevante klienter og eksempelvis sende dem en gruppebesked.