Zettle POS

Zettle POS bygger handelsværktøjer, såsom mobile kortlæsere, der giver små virksomheder mulighed for at konkurrere med de store spillere. Zettle er en del af PayPal-familien, men du kan også bruge det med vores betalingsløsning EasyPay.

Aktivér Zettle integration

Begynd ved at logge ind på din Terapeut Booking-konto og gå til Terapeut Booking App-menuen. Her kan du aktivere integrationen ved at klikke på ‘Aktivér’ under Zettle-appen. Integrationen er helt gratis at aktivere.

Log derefter ind på din Zettle-konto og verificer integrationen mellem Terapeut Booking og Zettle. I trin 2 vil du så kunne vælge, om en tilbagebetaling fra Zettle automatisk skal generere en kreditnota i Terapeut Booking. Hvis du ikke vælger at aktivere muligheden, vil tilbagebetalinger stadig være tilgængelige i Terapeut Booking. Den eneste forskel er, at Zettle ikke opretter kreditnotaen automatisk. Du kan altid ændre indstillingerne for dette under Indstillinger -> Zettle i din konto.

Klik til sidst på ‘Aktivér’ for at aktivere integrationen. Derefter kan du sende fakturaer fra Terapeut Booking til Zettle og registrer dem med din kortterminal!

Send fakturaer fra Terapeut Booking til Zettle POS

Når du opretter en ny faktura i Terapeut Booking, kan du nu sende fakturaen direkte til Zettle.

Begynd med at gå til ‘Fakturaer’ i hovedmenuen og klik på ‘Opret ny faktura’. Udfyld fakturaoplysningerne som sædvanligt og klik på ‘Godkend faktura’. Her finder du en ny mulighed for fakturaen øverst på siden.

Klik på “Send til Zettle” og accepter, at du vil sende fakturaen. Den vil blive registreret hos Zettle med det samme. I bunden af fakturaen kan du se, at fakturaen er blevet registreret i Zettle.

Hvis du klikker på ‘Gå til produkt’, vil du automatisk se fakturaen i Zettle. Du vil se alle oplysningerne om fakturaen, oprettet i Terapeut Booking.

Registrer betalingen fra Zettle i Terapeut Booking

Når fakturaen er i Zettle, kan du opkræve betalingen for tjenesten via din kortterminal. Når betalingen er gennemført, vil den automatisk blive registreret som betalt i Terapeut Booking. Bare klik på fakturaen under ‘Fakturaer’ menuen, og du vil se statussen “Betalt med Zettle” til højre for fakturaen.

Bemærk også, at så snart betalingen er registreret som betalt, vil fakturaen forsvinde fra Zettle og kun være synlig i Terapeut Booking.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close