Hjælp dig selv med automatisk indberetning til Sygeforsikringen ‘danmark’

Denne post er resultatet af udveksling med en kunde på Terapeut Booking via kundeservice. Tusind tak for alle de gode spørgsmål vi får på kontakt@terapeutbooking.dk. Husk at man altid kan kontakte os direkte på e-mail hvis der er det mindste.


I dag fik jeg million kroner spørgsmålet – nemlig indberetningen til ‘danmark’ gennem Terapeut Booking.

Jeg har fuld forståelse for forvirringen omkring dette og derfor vil jeg her prøve at give et overblik med en hjælpende video 🙂

Spørgsmålet jeg fik lød på,

Hej!
Hvordan indberetter jeg til DK??


Mit svar:

Hej Nanna,

Tusinde tak for din mail 🙂

Indberetningen til ‘danmark’ kan jeg godt forstå kan virke lidt tricky, men jeg har gravet i arkiverne og fundet en rigtig god video frem, som Emil har lavet hvor han super fint forklarer præcis hvordan man kan oprette sig til indberetningen.

Det der er vigtig at pointere er, at alle brugere i Terapeut Booking skal have sig en leverandøraftale gennem os. Så vil ‘danmark’ sende et ydernummer til dig når de har modtaget leverandøraftalen 🙂

Jeg har vedlagt videoen nedenfor.

Jeg håber det kan hjælpe dig på vej 🙂

Ha’ en super dag

Venlig hilsen Oliver


Af Oliver Lindebod

Head of Community Management

Opret dig gratis på Terapeut Booking

Terapeut Booking klarer online bookings, SMS-påmindelser, journal og meget mere!

lock 100% krypteret kommunikation via SSL (RapidSSL)