Statistik

Det er vigtigt at kunne skabe sig et klart overblik over ens forretning, og vores statistiske værktøj er en essentiel del af vores platform. Vi har gjort at let og hurtigt for dig at finde og ‘tracke’ den nødvendige information. Med vores statistiske værktøjer bliver du i stand til at:

  • Kunne se total faktureret beløb for enhver tidsperiode
  • Statistik for aktivitet i din kalender
  • Sammenligning af to valgte tidsperioder

Alt du fører ind i dit system vil automatisk blive linket til statistik. Det betyder, at enhver aftale i kalenderen, såvel som længden af denne aftale, vil blive synlig med det samme. Det samme gælder fakturaer – så snart du opretter en faktura, vil den blive tilføjet til statistik.

Statistik over aftaler

Du kan vælge ‘start’ og ‘slut’ for det tidsinterval du ønsker at se. Dette vil vise dig kolonner der repræsenterer antal timer for hver måned. Ydermere, hvis du holder musen over dem, vil du se de præcise tal. Som du kan se på billedet herunder, repræsenterer denne graf antal timer. Du kan også på siden finde en graf over antal aftaler. Du kan bruge dette til at se hvilke tider på året er de mest succesfulde, samt om dine tal har forbedret sig eller ej siden forrige år. Denne information kan hjælpe dig til at optimere dine strategier, og finde ud af hvilke ting du kan forbedre.

Udover at give overblik over timer og aftaler, bliver du også i stand til at se hvordan aftaler fordeler sig i dine forskellige kalendere. Du har også mulighed for at se statistik over dine enkelte ydelser, og altså over hvilke ydelser dine klienter er mest interesserede i. Disse modeller kan også findes under ‘Statistik’-menuen.

Statistik over indtjening

Som allerede nævnt, har du også mulighed for at få overblik over dine faktura og din indtjening. Hver faktureret beløb i det valgte tidsinterval vil blive vist her. Igen vil du få et præcist tal, ved at holde musen over en valgt måned. Disse grafer vil lade dig følge udviklingen i din indtjening. Det er altså et brugbart værktøj til at se hvordan din indtjening ser ud fra måned til måned, eller fra år til år.

Hvis du har forskellige kalendere i systemet, kan du også vælge hvilken kalender du ønsker at se statistik for. Du kan altså se alt det ovenfor nævnte for præcis den kalender du vælger. Events i systemet tæller for nuværende ikke med i ‘Statistik’-menuen!

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close