Organiser dine klienter i grupper med Klient tags

Camilla Hahn
11-11-2019
2 minutters læsetid
To tuscher med post-its

Man kan sige, at Terapeut Booking systemet er todelt. På den ene side sørger vi for at håndtere dine bookinger, og at gøre dig tilgængelig for dine klienter. På den anden side automatiserer vi din hverdag som forretningsdrivende, og sørger for at alting er organiseret og let for dig at gå til.

Alle vores funktioner og apps kan siges at have et af disse formål bag sig – enten at sælge dig og dine ydelser til klienter, eller at administrere dine erhvervsmæssige pligter. I forbindelse med dette er vores nye funktion, Klient tags, et eksempel på en funktion, som har det sidste til formål, og skal hjælpe dig med at organisere din forretning. Vi er super glade for denne funktion, og det er jeg sikker på at du også bliver.

Med Klient tags ‘tagger’ du dine klienter med beskrivende nøgleord, så de er nemme at finde ved at søge på ordet. Med appen kan du:

• Gruppere dine klienter, eksempelvis efter hvilken behandler, de går hos, eller hvilken klinik de får behandlinger på.
  • Sende gruppe SMS’er specifikt ud til de klienter, som er tagget med et særligt ord.
  • Tagge hver klient med flere forskellige nøgleord, så du kan søge på kryds og tværs mellem forskellige grupperinger.
  • Markere dine klienter efter sygesikring og forsikring, så de altid får tilskud når du skal lave en faktura til klienten.

Sådan bruger du Klient tags-appen:

• Start med at gå ind under ‘Apps’-menuen på din bruger, og aktiver Klient tags.
  • Når appen er aktiveret kan du gå ind under Klient-menuen, klikke på en klient, og oprette dit første tag. Du tilføjer tagget ved at vælge ‘Tilføj tag’ i venstre menu, når du går ind under klienten.
Eksempel på klient med tag

• Når du har oprettet et tag, vil det fremover blive foreslået, når du taster et nyt tag ind for en anden klient.
  • Når du har tilføjet tags til nogle af dine klienter, kan du sortere dine klienter efter tags. Det gør du i klientmenuen ved at vælge ‘Klienter med tag’ i dropdown-menuen til højre. Her kommer alle klienter med hvilke som helst tags frem.
Filtrering af klienter efter klient tags

• Du kan vælge at se klienter med specifikke tags ved at klikke på de grå tags over klienterne til højre – her kan du både se klienter som er tagget med ét tag, eller flere.
Filtrering af klienter der har tags i klient menuen

• Her kan du også vælge at sende en gruppe SMS ud til klienter, som er tagget med det valgte tag. Det gør du ved at trykke på ‘Ny gruppe SMS’ -> Vælg ‘Klienter med tag’, og så trykke på det eller de tags, du gerne vil sortere med.
Afsendelse af gruppe SMS til klienter med et specifikt tag

• Hvis du vil redigere de tags, du allerede har oprettet, kan du gå ind under Indstillinger -> Klient tags. Hvis du redigerer et tag her, vil tagget også blive redigeret på de klienter, der er tagget med det.

Og så er det ellers bare med at komme igang med at gruppere dine klienter! 😀

Hvis du har brug for hjælp til at sætte “Klient Tags” app’en op i dit system, så husk på at vi altid sidder klar til at hjælpe i supporten. Du kan kontakte os på mail adressen [email protected]