Rediger dine åbningstider

Åbningstider

Når du skal indstille dine generelle åbningstider, skal du gå til kalendersiden og klikke på ”Åbningstider”. Her kan du nemt vælge indenfor hvilket tidsrum din klinik skal være åben – for hver af ugens dage.

Dine åbningstider vil da automatisk blive overført til din Online Booking. Det betyder at dine klienter kun kan booke tid hos dig, når din klinik er åben. Under ”Åbningstider”, kan du også tilføje pauser, redigere åbningstider for forskellige kalendere, og redigere åbningstider i specifikke uger. Husk altid at trykke ”Gem indstillinger” når du har lavet ændringer i dine åbningstider.

Tilføj pauser

Måske har du lyst til at sætte et standard tidspunkt for din frokost eller kaffepause? Så klik på ”Tilføj pause” og angiv længden af din pause. På denne måder blokerer du tidspunkter i din kalender, og det vil ikke være muligt for dine klienter at booke en aftale under din pause. Når du holder pauser, vil det blive sat som standard, og det vil fremgå i din kalender hver uge. Alle pauser vil da fremgå under ”Pauser”.

Redigér åbningstider for forskellige kalendere

Hvis du eksempelvis har forskellige medarbejdere der arbejder med forskellige kalendere, vil du være nødt til at indstille åbningstider for alle disse kalendere. For at vælge i hvilken kalender du ønsker at redigere åbningstider, klik på ”Kalender”-barren øverst til venstre på skærmen. Det vil da være muligt at vælge hvilken kalender du vil arbejde med, og at tilføje forskellige åbningstider for de forskellige kalendere.

Rediger åbningstider for en specifik uge

Hvis du skal på sommerferie eller lignende, vil du sandsynligvis have brug for at redigere dine åbningstider for denne specifikke periode – og uden at ændre dine generelle åbningstider for fremtidige bookinger. Det er derfor vi har tilføjet dette alternativ, der gør det muligt at redigere dine åbningstider i en specifik uge. Du klikker altså på ”Klik her for at vælge en specifik uge”, og vælger i hvilken uge du ønsker at redigere dine åbningstider.

Det er en perfekt løsning til planlagte ferier eller andre typer ændringer, f.eks. hvis du ønsker at ændre dine åbningstider i god tid i forvejen.

Bemærk at du ikke kan ændre de specifikke åbningstider for mange uger på én gang, men at du altid kan gentage processen, og ganske simpelt vælge en anden eller tredje uge, hvis du ønsker at forlænge perioden.

Ledige tider

Udover “Åbningstider”-sektionen, er der også en del andre funktioner der relaterer sig til din Online Booking og din tilgængelighed. Disse kan redigeres under ”Indstillinger” -> ”Online Booking” -> ”Ledige tider”. Læs mere om disse funktioner [her].