Tilføj og lås et journal indlæg

Opret et nyt journal indlæg

For at oprette et nyt journal indlæg, skal du gå til “klienter” og derefter klikke på den klient profil som du gerne vil tilføje et indlæg til. Klik herefter på “opret nyt journal indlæg”

Her vil du have muligheden for at skrive og redigere dit nye journal indlæg, hvor der er en række af redigeringsværktøjer tilgængelige for dig.

• Vælg forskellige skrifttyper
  • Tilføj overskrifter
  • Indsæt en tabel eller tilføj både nummererede eller punktopstillede lister

Når du har oprettet dit første journal indlæg, skal du klikke på “gem” herefter vil dit journal indlæg gemmes under klientens journal

Sådan låser du et journal indlæg

Alle journaler kan underskrives eller låses efter de er redigeret. Derfor har vi i Terapeut Booking oprettet en funktion der gør det nemt at låse et journal indlæg. Når du har gemt din note i klientens journal, har du mulighed for at låse journal indlægget. Dette gør du ved at klikke på det lille ikon der ligner en lås. Når dette er gjort, kan du ikke længere redigere eller slette journal indlægget.

Hvis du har flere medarbejdere i din klinik, hvor alle har adgang til de samme klienten, så kan du nemt se hvem der har oprettet og underskrevet journal indlægget. Samtidig kan du også se på hvilket tidspunkt dette indlæg er oprettet.

Dette vil også være synligt for klienterne, hvis de spørger om de må se et uddrag af deres journal.