Opret journal skabeloner

Oprettelse af færdige skabeloner til dine journaler, hjælper dig med at skrive nye journal indlæg mere effektivt. Med Terapeut Booking, kan du oprette så mange skabeloner som du har brug for. Disse kan nemt bruges hver gang du skal skrive et nyt journal indlæg.

Hvordan oprettes en ny skabelon?

For at oprette en ny journal skabelon, skal du først gå til “indstillinger” og derefter klikke på “journal”

Her kan du tilføje eller redigere skabeloner.

Du finder også alle dine eksisterende skabeloner på denne side. For at oprette en ny skabelon, skal du klikke på “opret ny skabelon”

Opret herfra din nye skabelon med hjælp fra redigeringsværktøjerne:

Klik derefter på “gem” for at tilføje din nye skabelon. Den er herfra klar til brug med det samme.

Indsæt en skabelon i dit journal indlæg

For at indsætte en skabelon i dit journal indlæg, skal du klikke på “vælg skabelon” øverste i højre hjørne af det nye indlæg.

Vælg derefter blandt de skabeloner du har oprettet i systemet:

Klik på den skabelon du vil bruge, og den indsættes automatisk i dit journal indlæg.

Udfyld alle de nødvendige oplysninger også er du færdig!