Generelle indstillinger

Under ‘Indstillinger’ i den øverste menu, vil du finde en række vigtige indstillinger for alle apps i systemet. For at finde ud af mere information om en specifik apps indstillinger, tjek resten af vores hjælpesider, der vil guide dig gennem alle specifikke apps og funktioner. Der er også en række generelle indstillinger, som du kan redigere under ‘Indstillinger’-menuen. Disse relaterer sig til følgende:

• Din information om din forretning
  • Automatisk log-ud
  • Kodeord til din konto
  • Sproget i dit system og i din Online Booking
  • Indstillinger for automatisk E-mail og SMS-afsendelse
  • Dit abonnement
  • Import/Eksport

På de følgende undersider, vil vi guide dig igennem disse indstillinger og hvad de indebærer. De fleste af de generelle indstillinger kan findes under ‘Din profil’.