Find dine faktura for dit abonnement

For at finde regningen/fakturaen for dit abonnement hos Terapeut Booking, gå til “Indstillinger” i den øverste menu. Vælg da “Abonnement”. Her kan du downloade alle faktura der er blevet sendt til dig fra Terapeut Booking. Du kan også se prisdetaljer for dit abonnement.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring din nuværende faktura, så tjek vores LINK: prisliste på hjemmesiden, eller skriv til os direkte på [email protected]terapeutbooking.dk