Klippekort til events sætter gang i mersalget

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Type af klippekort vælges

Du kan med Klippekort appen også sælge dine klippekort til dine events. Det giver dig muligheden for at have 10-turs kort til eksempelvis dit yogahold eller anden event serie. Ved at sælge klippekortet lidt billigere kan du også få gang i dit mersalg i klinikken. Naturligvis, så kan hele processen automatiseres ved at bruge EasyPay betalingsløsningen i din Online Booking. Din klient kan hurtigt og nemt betale, og de får tilsendt fakturaen automatisk på deres mail. Med klippekort til events får du bedre muligheder for at sælge pladser til dine events. Klippekort til events giver dig muligheden for at:

  • Sælge klippekort til dine events og behandlinger online
  • Oprette et “abonnement” til dine behandlinger med klippekort
  • Belønne klienter som kommer igen ved at sælge klippekort til en rabat

Find mere om klippekort til events i hjælpecenteret.

Dine klienter kan betale for events med klippekort

Når dine klienter køber et af dine klippekort til events bliver det efterfølgende nemt for dem at tilmelde sig dine events - eventet tæller bare som et klip på klippekortet, og så skal vedkommende ikke tænke mere på betaling. På den måde kan du sælge eksempelvis holdrækker af gentagede events som 'pakker', hvor dine klienter kan købe et antal gange på én gang, og så løbende tilmelde sig med brug af klippekortet. Du kan helt selv bestemme, hvilke events der er tilgængelige for hvilke klippekort. Så kan du lave flere klippekort, som passer til lige netop dit træningsforløb, oplæg, yogatime eller noget helt fjerde.

Person indtaster betalingsoplysninger

Nemt at oprette!

Når du har aktiveret Klippekort-appen i systemet, og går ind under ydelsesmenuen for at oprette et klippekort, vil du få muligheden for enten at oprette et normalt klippekort eller et klippekort til events. Når du opretter klippekortet til events skal du ikke vælge en ydelse, du vælger bare et antal klip, og så kortet klart til dine klienter. Når du fremadrettet opretter enkeltstående eller gentagede events i systemet, så kan du vælge, at det pågældende event skal kunne betales med et eller flere af dine event-klippekort.

Opsætning af klippekort i Terapeut Booking

Lad dine klienter købe klippekort, som du løbende tilføjer nye events til

Idet det ikke på forhånd er bestemt, hvilke events et klippekort skal gælde det, er det muligt for dine klienter at købe et klippekort, som du efterfølgende bliver ved med at tilføje klippekort til. På denne måde kan du lave en form for pakkeløsning, hvor dine klienter eksempelvis betaler månedligt for et klippekort på 10 holdgange, som du så løbende tilføjer til kalenderen og gør det muligt for dem at tilmelde sig. Du kan her også benytte vores abonnementsløsning, som automatisk opkræver abonnementsbetalingen fra klienten, når deres abonnement skal fornyes. Vi har sørget for at det både er nemt for klienten og for dig.

Kvinder i et yogalokale

Er du klar til at prøve klippekort til events?

Er du blevet interesseret i klippekort til events? Så er det heldigvis super nemt at komme igang! Hvis du ikke allerede har en bruger, så gå ind og opret en konto hos Terapeut Booking, og så kan du være igang på 2 minutter!

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close